• 17-08-2017, 23:29:58
    #10
    Mehmet Topal Galatasaray`dan gittiğinde çok sevinmiştim şimdi bakıyorum Fenerbahçe`nin başına musallat olmuş.

    Allah sabır versin. Bir oyuncunun maçta hiç mi olumlu bir hareketi olmaz anlamak zor.
  • 17-08-2017, 23:30:45
    #11
    Martin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Mehmet Topal Galatasaray`dan gittiğinde çok sevinmiştim şimdi bakıyorum Fenerbahçe`nin başına musallat olmuş.



    Allah sabır versin. Bir oyuncunun maçta hiç mi olumlu bir hareketi olmaz anlamak zor.


    Buna sesli güldüm hocam [emoji1] kesinlikle haklısınız.


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • 17-08-2017, 23:43:27
    #12
  • 18-08-2017, 00:12:12
    #13
    DijitalFikir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle






    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • 18-08-2017, 00:15:31
    #14
    mre
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    DijitalFikir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    haftasonu bi yenelim de bu konuda yazariz birseyler
  • 18-08-2017, 09:27:27
    #15
    Takımda ruh yok bu bir gerçek. Ancak gerek Valbuena'nın hırsı gerekse yeni transfer Giuliano'dan beklentilerim yüksek. Soldado'nun çok iyi bir forvet olmadığı açık, bence bu adamı boşuna bile aldık. Ama zaman gösterecek, form tutarsa Türkiye liginde iş yapabilir.

    Onun dışında sol bek, stoper ve bir kanat oyuncusu kesinlikle lazım Fenerbahçe'ye. Trabzonspor işi bozmasa adam akıllı bir kadro kurulabilirdi belki. Şuan ki kısıtlı imkanlarla artık iyi kötü demeyeceğiz. Şahsen artık ne Ozan'ı, ne Hasan Ali'yi ne de gereksiz Fenerbahçe formasını taşıyanları görmek istemiyorum. Takımdan gitmesi gereken rahat altı yedi kişi var.

    Ve Aykut Kocaman büyük kulüp hocası değildir. Bu sezonda taraftarları kanser etmeye devam edecek.
  • 18-08-2017, 09:36:29
    #16
    Fenerbahçe'nin 2011 yılından sonraki kronik haline gelmiş hataları bu yıl sezon başında da çok belli ortaya çıkmıştır. Yanlış transfer seçimleri, yanlış kadro tercihleri ve yanlış yönetim. Ozan Tufan adlı bir oyuncuya 8 milyon euro para ödediniz. Josef'e 8 milyon euro para ödediniz. Bu oyuncuları alırken de Emre ve Baroni yi gönderdiniz. Bu 2 oyuncunun bunlardan farkı nedir? Caner'i gönderdiniz. İsmail i aldınız. İsmail'in top becerisi yok, top bilgisi yok futbol ile alakası yok. Bu yıl da Dirar, Valbuena, İsla, Kameni, Soldado, Guilano'yu aldınız. Takımı geçen dönemde gençleştirmek isterken yine aynı yaş seviyesine çıkardınız. Bu doğru bir strateji mi oldu? Bı takımda derhal Ozan, İsmail, Hasan Ali, Topal, Josef, Van Persie, Fernandao gibi oyuncuların gitmesi lazım. Salih Uçan'ı harcadınız. Son Cagliari maçında sahanın en iyi oyuncularındandı bence. Ozan Tufan'dan da 50 gömlek daha kaliteli bir ayak bu oyuncuyu 18 e almıyorsunuz. Egoları bırakın artık. Oğuz Kaan'ı City 5 milyon euro ya istedi dediniz. Oynatın çocuğu ozaman. Derhal Ali Koç'un Fenerbahçe'nin başına geçmesi lazım yoksa Türk sporunun ve Fenerbahçe'nin geleceği pek iç açıcı değil.
  • 18-08-2017, 10:51:39
    #17
    Medyanın suçu bunda büyük, şimdide Atıf'ı Konyaspor'a kaktırmaya çalışıyorlar. Şuan ki Konya Transferleri akıllıca yapıldı.
  • 18-08-2017, 10:58:23
    #18
    Başakşehir örneği model olarak alınıp uygulanmalı başka bir kurtuluş yolu yoktur Türk futbolu için