• 24-05-2017, 11:19:52
    #1
    Arkadaşlar merhaba, iğneli epilasyon hakkında merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz.

    Kendim yaptırmıştım, takıntı haline gelen kıllardan kurtulmak harika bir şey Benim gibi elbet böyle takıntısı olanlar vardır aranızda, o yüzden yardımcı olmak isterim.

    Tüm sorularınıza cevap vereceğim, çekinmeden soru sorabilirsiniz

    Haa şunu da belirtmeden geçmeyeyim, ERKEKLER İÇİN LAZER EPİLASYON PİŞMANLIKTIR, PARANIZI LAZER İLE ÇÖPE ATMAYIN. İĞNELİ EPİLASYON YAPTIRIN.

    Benim iğneli epilasyon yaptırdığım yer Naturel Estetik isimli bir yer, telefon numaraları: +90 506 114 91 11

    Fiyat vb. konuları sorabilirsiniz. Sahibi de bir hastanede Cerrah zaten.
  • 24-05-2017, 13:02:39
    #2
    Hocam hangi bölgeye ne kadar ücrete yaptırdınız. Ne kadar sürdü ve acısı ne kadar?
  • 24-05-2017, 17:19:47
    #3
    Elumre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam hangi bölgeye ne kadar ücrete yaptırdınız. Ne kadar sürdü ve acısı ne kadar?
    Ben kemer üstüme yaptırıyorum (hala devam ediyor)

    Süre olarak kişiden kişiye değişir, ama şöyle örnek vereyim. Benim kıllarım baya yoğundu, parmak üstlerimdeki çalışma 6 saat sürdü. Elim, kolum falan değil bakın, sadece 10 parmağımın üstündeki kılların temizlenmesi 6 saat sürdü

    Acı kısmına gelirsek, böyle bir acı yok... Gerçekten inanılmaz acıyor. Ama benim işlem yaptırdığım yerde, işlemden önce lokal anestezi yapıyorlardı hiçbir şey hissetmiyordum öyle bir avantajım vardı.
  • 24-05-2017, 18:07:40
    #4
    dakika başına mı para alıyorlar ücreti ne kadar birde iğneyi siz mi alıyorsunuz?
  • 24-05-2017, 18:27:14
    #5
    UMUT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    dakika başına mı para alıyorlar ücreti ne kadar birde iğneyi siz mi alıyorsunuz?
    Dakika değil saat üzerinden satış yapılıyor. Ama ben toplu büyük bir saat satın aldığım için baya uyguna gelmişti. İğne ücreti vs yok o yüzden içinde. Her şey onlardan.
  • 25-05-2017, 00:30:22
    #6
    hocam kaş ortası vs yapıyorlar mı? bir de kurtuluş kesin mi? ve tabi ki ücreti nedir?
  • 25-05-2017, 13:40:35
    #7
    hyPerdarKness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam kaş ortası vs yapıyorlar mı? bir de kurtuluş kesin mi? ve tabi ki ücreti nedir?
    genital bölge hariç her yere yapılabiliyor. İstersen kaş altlarına bile yaptırabilirsin.

    %100 kesin çözüm, çünkü direkt kılın köküne iğne sokup orayı yakıyorlar. Bir daha orada kıl çıkma ihtimali yok.

    Sana en kötü ihtimali söyleyim, kaşının ortasında 100 tane kıl ver diyelim, ilk seansta 60-70 tanesi tamamen yok olacaktır, 30-40 tanesi kalacaktır. 30-40 tane kalan kıl da, ikinci seansta yok olacak bir daha çıkmayacak. Bir seferde neden hepsi gitmiyor diye soracak olursan da, kökü yakıyor anında cımbızla o kılı alıyorlar oradan. O esnada cımbız yanlışlıkla o kılın yanındaki diğer kılları da çekebiliyor, o yüzden aslında hiç işlem yapılmamış olan kıllar çıkıyor tekrardan.

    Ha köküne işlem yapılmış, yine de çıkmış olan kılların da olabilir, orası ayrı, ama 10 taneden en fazla 5-10 tanedir Bu sefer de 2. seansta iğneyi daha derine sokuyor, çünkü işlem görmesine rağmen tekrar o kıl çıkmışsa, kökü diğerlerine göre daha derinde demektir.

    Fiyat yaptıracağınız yere göre değişir, ben reklam olmasın diye yazmicaktım ama çok soran var mesajla falan da, o yüzden ilk mesajıma yaptırdığım yerin telefonunu ekliyorum.
  • 26-05-2017, 17:23:04
    #8
    Hocam güzel diyorsun ama göğüs kılları için iğneli epilasyon nasıl yapacaklar. Binlerce kıl kökü var

    Bu arada normal lazer değilde buz lazer baya etkiliymiş bilginize
  • 26-05-2017, 17:28:25
    #9
    Üyeliği durduruldu
    bende anormal kıllıyım bazen lanet olsun bu hayat diyorum her bölgeye yapılıyor mu?
    istanbulda mı yerleri