aTKn94 adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
İşte bu yüzden lazer epilasyon için tüm vücut 2-2.500 liraya anlaşabilmenize rağmen, iğneli epilasyonun ise sadece 20 saati 2- 2.5 bin lira
Buz lazer, ateş lazer vs vs hikaye, erkeklerin kılı çok derinde, o kadar derinliğe inebilecek teknoloji yok dünyada. Sadece maksimum %30'unu götürebilirsin kılların bu tarz lazerler ile. Ha yalnız şu var, 100 kişiden 1 kişi çıkıyo arada, kılları gerçekten derinde olmayanlar oluyor ve epilasyon işe yarıyor.
Kadınlarda ise durum çok farklı, onlarda hemen hemen her lazer işe yarıyor çünkü kıl kökleri derinde değil ve testosteron hormonu yok onlarda, ama tabii iyi yerde yaptırmaları lazım.
İğneli epilasyona çok nadir ihtiyaçları oluyor yani, o da sadece yüz bölgesinde.
millsap99 adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Yerleri istanbul'da, ilk mesajımdaki numaradan arayıp fiyat vs sorabilirsin, onlarda işlem yaptırmana dahi gerek yok; bir yer buldun diyelim o yerin hangi cihazlarla hangi yöntemlerle işlem yaptığını öğrenip, "hocam böyle böyle işlem yapıyorlarmış, iyi midir, yaptırayım mı?" vb. öneriler bile alabilirsin, yardımcı olurlar hiç çekinme.