• 19-05-2017, 23:55:37
    #19
    boş yapmayalım arkadaşlar hukuktan anlıyorsanız gidin hakim olun savcı olun! siyasetten anlıyorsanız gidin başbakan olun cumhurbaşkanı olun. yok ben ne anlarım diyorsanız işinizi yapın. devlete muhalefete gazeteye sövmekle bi yere varamazsınız.

    Bir işi bilen yapar, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir,yapamayan çamur atar.

    demiyeyim, demiyeyim dedim, dedirttiniz!
  • 20-05-2017, 00:58:41
    #20
    15 temmuz şehitlerinin ailesine yapılan saygısızlıktır.
  • 20-05-2017, 01:21:59
    #21
    bazen diyorum içme suyuna sakinleştirici mi katmışlar. Ne güzel memleket yahu adamı yanımızda öldürseler gıkımız çıkmıyor neymiş adam fetöcü imiş. Birine kininiz var ise şikayet edin fetöcü diye artık o kıvama geldik ne hikmetse.
  • 20-05-2017, 12:39:58
    #22
    Bunlar daha iyi günler, durumumuz çok kötüye gidecek. Medya başta olmak üzere kimse ağzını açamayacak.
  • 20-05-2017, 13:21:03
    #23
    Sözcü gazetesi 10 yıl evel fetoya Hocaefendi diyen insanlara Hocaefendi " FETÖ " dür diyordu. Şimdi tek yüksek muhalif yandaş olmayan SÖZCÜ olduğu için susturmaya çalışmaları normal.

    Adamlar onlara karşı kim varsa konuşturmuyorlar..

    İçerdeki gazeteci sayısına bakın
    Bank asya'nın açılışını birlikte yapanlar dışarıda
    Bank Asya'da hesap açtıranlar içeride

    Çok büyük haksızlıklar var ama olsun adamlar yol yaptııı köprü yaptı kendi ceplerinden

    Hani referandumdan sonra şehit haberleri gelmeyecekti ?
    Hani referandumdan sonra sıkıyönetim kalkacaktı ?
    Hani referandumdan sonra demokrasi gelecekti ?

    Birgün halk gözünü açacak uyanacak ama Atı Alan Üsküdar'ı çoktannn geçmiş olacak....
  • 20-05-2017, 17:20:50
    #24
    varmı itirazı olan?(hayır)

    o halde itirazlar;sıra kendilerine gelinceye dek beklemekte fayda var,hak hukuk demokrasi her birey için vazgeçilmezdir,ve günün birinde herkese lazım olacak.