Merhaba,
Ütopya idi sanırım ilk bunu görmüştüm, ardından birçok sanal çiftlik oyunu yayıldı. Mantık olarak da anladığım kadarıyla tavuk ya da inek almak için para yatırıyorsunuz, belli bir süre verim alıyorsunuz 100 yatırınca bir müddet sonra paranız 105'e çıkıyor faiz gibi.
Büyük bir güvence yatırımına sahip, parayı çevirip kar edebilecek oluşumlar bu tarz bir yapıyla havuz oluşturup parayı işletiyor olabilir ancak bu forumda konularına denk geldiğim, hatta şuan bir şikayet konusu da bulunan kişiler ne yapıyor da bu ana para üzerinden kar payı veriyor acaba?
Anladığım kadarıyla bir cihazınızı çalışmaya bırakıp minning gibi işlemler için kaynaklarınızı başkalarına kullandırtmıyorsunuz, para yatırıp güya sanal bir çiftlik kurarak para kazanıyorsunuz ancak bu paranın gelir kaynağı nedir tam olarak?
Yani merak ettiğim bu forumda 1000 liraya script yaptırıp bu işe girişen kişiler nasıl bir model belirleyip böyle bir yapı kuruyorlar?
Yoksa ben çok mu yanlış anlamışım bu işi?
Sanal Çiftlik Muhabbeti Nedir?
9
●826
- 24-04-2017, 00:13:40Yani yalnızca para çevirme muhabbeti, ta ki döngü dönemeyecek hale gelene kadar.MoonLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Piyasada yer alan bu tarz sistemlerin hepsi mi böyle işlemekte? - 24-04-2017, 02:27:21Üyeliği durdurulduhayir diyen yalan soyleraliarbak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-04-2017, 02:59:30Evet bu isin tarihcesi bile var,ponzialiarbak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arastirabilirsiniz
- 24-04-2017, 11:32:55Birde işin olumlu tarafından bakalım

Mesela normalde piyasada bu tarz çok saadet zinciri var. Kimisi hosting satıyor, kimi sağlık ürünleri, kimi saçma şeyler ve sen üye oluyorsun para kazanmaya çalışıyorsun. Bunun toplantısı var, buluşması var. Giriş para miktarı var, yalakalığı var en önemlisi başkalarını ikna etmek var.
Sana süper bir fırsat sunarak bu hizmetin yontulmuş halini ayağına kadar getirmişler. Daha ufak miktarlarda daha uzun sürede seni dolandırmak için ellerinden geleni yapmışlar. Sende böyle güzel bir hizmete sırtını çevirme direk sayfayı kapat kardeşim
- 25-04-2017, 00:39:33PK filminin son sahnesi geldi aklıma,
"SİZE TANRIYI GÖSTERECEĞİM DİYEN OLURSA, ARAŞTIRMANIZI BIRAKIP KAÇABİLDİĞİNİZ KADAR HIZLA UZAKLAŞIN ORDAN"
arastirabilirsiniz
