rkopuk adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Nedenmi Aliexpress'ten sipariş veriyorum
21
●1.433
- 27-03-2017, 18:25:22Yanılıyorsun
Ürün sana oradan posta ile geliyor.
Kargo ile gelmiyor daha siz kargo ve posta arasındaki farkı bilmiyorsunuz ki - 28-03-2017, 09:15:21Farklı bilmek fiyatın yüksek olduğu gerçeğini değiştiriyor mu? Değiştiriyorsa 10 tane sipariş vereyim.HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 28-03-2017, 09:51:23Şimdi tüketici gözü ile baktığında haklısın hocam fakat ithalatci veya üretici gözünden bakarsan; ithalatci firma hepsiburada da gg de ve n11 de mağaza açmış malı satarken mağaza Sina göre %10-30 arası komisyon ödüyor . Daha sonrasında malı ithal etti gümrük vergisi nakliyesi Vs Hadi malı sattı kdv si gelir vergisi Vs. Şimdi bu firma direk ureticiden çinden malı satan aliexpress ile nasıl rekabet etsin ki tek kuruş vergi ödemeden satmış ve almış oluyorsun malı.Tek eksisi 15 gün ile 1 ay bekledim ki postacı siparişinizi getirsin. Yanlış anlamayın bende yeri geliyor aliexpress ten sipariş veriyorum ama burada satılan malın %100 ü kar değil onu belirtmek istedim.
Mobil siteden mobil olarak yazılmıştır. Yazım hataları varsa özür.... - 28-03-2017, 15:51:58Üyeliği durdurulduGenel de yurt dışından küçük diye tabir edebileceğimiz maddi külfete sahip ürünleri satın almıyorum.Maddi külfetten kurtulayım derken zaman, dil, iade süreci gibi çeşitli angaryalarla uğraşmak daha çok zorluyor.İnsanların tercihlerine saygı duyuyorum ama yurt dışından alışveriş bana göre değil.
- 28-03-2017, 19:20:50Öğrenciyim ve 4-5 yıldır aliexpresten siparş veriyorum küçük meblağlar lakin yinede türkiyeye göre iyi fiyatları dolar yükseldiği halde yinede iyi. İade konusundada ürün hatalı eksik veya bozuk çıktığında 1 hafta içinde iad alınıyor çok rahat
