Türkan bebeği yakından tanıyanlar var şuan yaşadığım yerde. Sizin gibi makalelerden değil ben 1. ağızlardan öğrendim pek çok şeyi. O zamanlar yapılanlar Türklük karşıtı hareketlerdi ve şimdi sen diyorsunki ordakiler Türkleri sevmiyor.
Benim abim orda Elektronik Müh. son sınıf öğrencisi ve Savunma bakanlığının üniversiteye verdiği proje üstünde tek başına calışıyor. Bu nasıl bir tezattır arkadaş? bunuda acıklarsın bir ara..
Birkaç ay öncesine gidelim, Almanyada yaşayan Türklerin evleri yakıldı. Tamam bu bir Türk karşıtı hareketti ama şahsen ben bunu bütün Alman halkına ödetmedim kendi içimde. Bütün Alman halkını suçlu bulmadım.
Birkaç hafta önce Gebzede tecavüze uğrayarak öldürülen İtalyan sanatçı. Şİmdi biz italyan karşıtı bir ülke oluyoruz o zaman. Geçenlerde bir turist daha tecavüze uğradı. 2 sene önce Diyarbakırda bir 70 yaşlarında bir turist tecavüze uğrayarak öldürüldü. O ölen insanların milletleri o hayvanların yaptıklarını Türk halkına yıksaydı bugün milyonlarca turist gelmezdi ülkemize.
Ben bulgarları seviyorum ölürüm ölürüm diyen biri değilim. bende çift vatandaşım ve biliyorsundur sende cok iyi bizim ordan tezkere alıp burda askerlik yapmama gibi bir avantajımız var şuanki yasaların acıklarından dolayı. Ben buna rahmen böyle bir hareket aklımın ucundan geçmezken, sen kalkıp bana sen onları savunuyorsun diyorsun.
hele hele sende az bulgarlık var dediğin yere bittim. yaklaşık 12 sene uzak doğu sporları yaptım. bunun 7-8 senesi professiyoneldi. 0 7-8 sene içinde kaç kişiyi güzel yüzünden ettim bulgar göçmeni dediği için biliyor musun sen?
Orası hakkında zırnık bilgisi olmayan insanlar okuduğu zaman akıllarında kötü bir izlenim uyandırıyorsun. Ata'yı örnek alabilirsin bu konuda. Yunanlıların izmirde neler yaptığını bir araştır ve Atatürk'ün yunan bayrağına olan saygısınıda araştır.
3-5 capulcunun yaptığını bütün bir millete yıkarsan dünyada Türkler kadar kötü insan yok.
Backlink için bir blog verilir. pr6 olsun. 1 saat sonra bak kaç link cıkışı var. kendi dalımızdan örnek veriyorum.. ve daha neler neler...
Türklüğe, Türklere, Türklüğüme, Türkçeye ve Türkiye'ye gücümün el verdiği sürece laf ettirmem. Ancak başka milletleride kötülemem. Bence sende öyle yap.

))) sen gel o arabayı bızım mahallede 4dk bırak bak noluyo
bizim burda da aynı durum. ben onu Bulgaristanda yaşadığım yer için söylemiştim.