Bak güzel arkadaşım senin dağ dediğin yer bulgaristanın büyük şehirlerinden birisi ve burası eskiden bulgaristanın başkentliğini yapmış bir şehir. Kendin tarihini bilmeden bulgarları bana övme. Ben birşey dedim bunun arkasındayım da aşağıda verdiğim linkteki olay daha 8-9 ay gibi kısa bir süre önce oldu. Bu videoyu anlatayım sana o yere göğe sığdıramadığın bulgarlar Türkan bebek için yapılan anıt çeşmeyi kırıyorlar ve oraya katiller yazıyorlar ve katillere anıt yapılamaz yazıyorlar. Katil dedikleri bebeği daha 18 aylıkken katlettiklerini de unutarak bunu yazıyorlar!!!

YouTube - ??????? ????? ???????? ?? ?????? ?????????

CKAT TV yi seyret buraya gelince ve Bulgarların Türklere olan sevgisini gör! Yayın saatinin büyük bölümünde Türkleri karaladıklarını kendi gözlerinle gör.

Bundan 40-50 gün önce Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı R. Tayyip Erdoğan Bulgaristana bir zayarette bulundu ve kendisine ufak bir sözlü sataşma yapıldı. Türk gazeteleri yazmamış olabilir.

Yaklaşık 10 ay önce Bulgaristan yerel seçimleri yapıldı bu seçimlerde oy kullanmak için Türkiyede yaşayıp ta burada oy kullanma hakkı bulunan insanları taşıyan onlarca otobüsün camları Edirne sınır kapısını geçince kırıldı. Bazı insanlar yaralandı.

Şimdi senin yazdıklarını okuyunca senin benim yazılarımı adam akıllı okumadığını gördüm dön tekrar tekrar oku. Ben gece insanların rahatlıkla sokağa çıktığını zaten anlattım! İyi yönlerinide yazdım kötü yönlerinide. Sen bence tatil köylerinden çıkıp gerçek Türklerin yaşadığı bölgeleri gezmelisin.

Benim burada ne amaçla bulunduğum da seni ilgilendirmez. Yazımı okumamışsın adam gibi buradan gidesim yok diye de belirttim. Sadece biriki hoş olmayan şeyi yazdım sende onlara kıllanıp yazmışsın ben sende biraz bulgarlık olduğunu düşünüyorum. Zaten dediğin yerlerde çok az Türk olduğunu sende çok iyi biliyorsun.

Yukarıdaki videoyu seyret daha sonra senin Türkiyede olman için canınından olan Türkan bebeğin hayatını oku ondan sonra bana yorumlarını yap!

@Serdi Sofya şehrinde araba hırsızlığının oldukça fazla olduğunu duydum ancak bu konuda çok da bilgili değilim. Türkiyedeki gazetelerde bir süre önce Bulgaristanın, Dünyanın en büyük oto hırsızlığı mafyalarına ev sahipliği yaptığı konusunda haber okumuştum.