88 doğumlu arkadaşım 8 kere otel, havaliman, çevirme vs jandarma dahil yakalanmasına rağmen her seferinde ceza kesilip, askere git denilip bırakıldı.
Evden alma yakalama durumu yok, sigortalı iseniz firmaya işten çıkar diye bildirim gidiyor.
bir askerlik sorusu, 29 yaş ile ilgili
40
●13.209
- 15-06-2017, 02:08:30Bakaya olduğum için kimse kolundan tutup götürmez. Lakin belli bir para cezası gelir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:08:30 -->-> Daha önceki mesaj 01:05:37 --
Var hocam. İnzibat olarak yaptım askerliğimi çok adamı alıp önce askeri cezaevine gönderip mütekibinde askerliğini paşa paşa yaptırdık. Lakin belli bir süresi var onun da öncesin de tutanak imzalatılıp askere git diye söylerler tabii bunun şimdilik para cezası var. 1 K para cezası olanı da gördüm 7 K olanı da cezaevine attığımızı daR@mses adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 15-06-2017, 03:50:16Herhangi bir iş düzeni veya ailesine bakmakla yükümlü değilse kişi gitmeli, istisnai durumlar hariç. Gelelim yaş farkına, eğer 30'a kadar kendini geliştirememiş insanlara ne şekilde davranması gerektiğini bilmiyor ise orada yaşça küçükler o konuda yardımcı olur. Kafadaki ego tatmini; ( Misal ben 2 üni bitirdim doktora okudum, ters takla atabiliyorum 100 binlik arabaya biniyorum kimlerle takılmadım ki ) parantez içerisindeki sokak ağzı konuşmasını yapmazsa şayet bir çok insan yaş farkından dolayı saygı gösterir.
Tecil işlemine hakkında askerde vardı 3-5 kişi 30-35 yaş aralığında. Zorla getirileni görmedim duymadım. Bedelli işine gelince herkese çıkmazsa çok sevinirim. Hak edene çıksın.
- 15-06-2017, 04:01:34Arkadaşlar siyaset karışık şu zamanlarda bedelli beklemeyin bence. Twitter'dan takip ettiğim sağlam bir hesap var. Her dediği çıkar ve mayıs demişti o da artık umudunu kesti. Keşke zamanında gidip yapıp gelseydiniz o yaştan sonra Askerlik çekilmez gerçi o yaşta sizi cudi'ye gabar'a Askerlik yapmaya göndermezler.
benim tecil hakkımı daha fazla uzatmam için ne yapmam gerekli ?