bu tür konular bilimin konusudur ve bilim bu konuyu yüzlerce yıl öncesinde çözmüş ve kendi içinde bu tartışmayı bitirmiştir. bilim kesin kanıtlar olmadan konuşmaz, deneylerle veya matematiksel olarak ıspat edilmedikçe birşeyi doğru kabul etmez. eğer ele alınan konunun kuşkulu yönleri varsa bunu da ortaya koyar. yani senin yüksek biyere çıkıp -neresi yuvarlak *** bunun, dümdüz işte! demenle bilim olmaz.
neyse ki bilimin bazı kendini bilmez şarlatanlardan, cahillerden, bilim karşıtlarından icazet almasına da gerek yoktur. aksi olsaydı teknolojik olarak zerre ilerleyemezdik.
her neyse, merak eder de okumak isterseniz konuyu inceleyen bilimsel bazı makaleler mevcut. dili de herkesin anlayabileceği seviyede. herkese öneririm.
Dünyanın düz olduğunu savunan arkadaşlarım.
Güneş tam sizin tepenizde iken, nasıl oluyor da, Amerika'da gece olabiliyor ?
Hadi ateistler bunu da açıklasınlar
Dünyanın düz olduğunu savunan arkadaşlarım.
Güneş tam sizin tepenizde iken, nasıl oluyor da, Amerika'da gece olabiliyor ?
Hadi ateistler bunu da açıklasınlar
Hocam Yenile moderatörün paylaştığı videoyu baştan sona bir izleyin açıklıyorlar bunu. 29. dakikada olması lazım.
Tek sormak istediğim soru düz olduğu saklanarak ne elde edilmeye çalışılıyor? Ben düz olduğuna inanmıyorum. Şüphe bile duymuyorum.
Dostum normalde düz bu şekilde tahmin ediyorlar. Buzullardan sonra Başka kara parçaları var oldugunu düşüyorlar. Dünyayı yuvarlarsa o kısımlar gizli kalıyormuş.
Hocam bu topluluğu kuranlar masonlar. Yani asıl düz dünyacılar değil. Sorulara öyle cevapları var ki hadi *** bizimle dalgamı geçiyorsun dersin dünyanın küre olduğuna inanırsın. Düz dünya teorisini asıl savunan insanlar bu site de yazılanları savunmuyorlar önemsemiyorlar bile. Tamamen yanıltma amaçlı kurulmuş bir site.