Merhaba r10 üyeleri bu serkan inci gerçek inci sözlükün kurucusu mudur. Twitter da rast geldim de kendisi r10 üyelerine de saldırı tarzı tweetleri olmuş.
Sürekli yazılım yazılım yazılım diyor. Kendisini tanıyan varmı. Gerçekten dünyaca ünlü bir yazılımcı mı yoksa bizi mi yiyor.
Serkan inci hakkında.
16
●1.831
- 10-11-2016, 23:00:30Bakmayın şimdi değme AKP'lilere taş çıkartıyor ama daha dün sansüre karşı yürüyor, p0rnoma dokunma diye pankart taşıyordu. Erdoğan'a hakaretten yargılandı, nezarete bi girip çıktı herhalde sonradan böyle oldu. "Yaratıcısı" (haşa) olmakla övündüğü "inci sözlük" kültürünün Türk internet tarihine küfürden başka bir şey katıp katmadığı da tartışılır. Yazılım bilmez, bilmesi de gerekmez evet ama yandaş medya tarafından "Türk Bill Gates" diye pazarlanması komik. "Darbe gecesi askerin boğazını kestiler" haberine kanıt diye montajlanmış CNN Türk capsi paylaşıyordu.
- 11-11-2016, 10:15:00Üyeliği durduruldu
- 11-11-2016, 11:08:30Malum kesimle aynı tarafta olmadığı için sürekli hakarete , tehdide uğrayan biri .
