Merhabalar değerli r10 ailesi,
Bir projem var.Parça kontör sitesi kurmak istiyorum.Aynı zamanda bu siteden fatura ödemeleride gerçekleştirmek istiyorum.
Fatura ödemek için sanal pos entegrasyonu gerekiyor.
Piyasayı araştırdım.Parça kontör sitelerinde şu olay mevcut;Numara giriliyor.Numara girildikten sonra o hatta hangi paket uygunsa o paketler listeleniyor.Onay verilen paket girilen numaraya tanımlanıyor.Böyle bir sistem kurmak için nelere ihtiyacım olur sizce?
Parça Kontör Sitesi Kurmak İstiyorum
5
●2.695
- 07-10-2016, 18:20:45Üyeliği durduruldukardeşim sanalpos komiyonlarını bilmiyorum ama biz %1 ile çalışıyoruz 25 lirada 25 kuruş zaten komisyon veriyoruz bize 1 lira kalıyor . 25 lirada 1 lira için uğraşılmaz. başka işe yatırım yap daha çok kazanırsın.
- 07-10-2016, 18:26:36Üyeliği durduruldubayilik sistemi ile çalışanlara pos gerek yok, iş bellidir eğer güvenilir ise cari değil ise peşin çalışılır nakit tıkır işler. Sen script olarak satacaksan sanalpos entegresi yapmana gerek yok. İnternetten millet neden yüklesin herkeste cepbank var zaten tak diye yüklüyor kontörüemreaygun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 08-10-2016, 11:28:45Fatura için öncelikle banka entegrasyonu sağlamalısınız. Ancak fatura ödemesi için aracı olabilmeniz için devletin getirdiği ağır yükümlülükler var. Bunları karşılamak yerine, lisans almış bir firma ile anlaşmanızı öneririm.
Kredi kartı ile tahsilat yapacaksanız sanal pos entegrasyonu yapıp komisyon sistemi getirmeniz şart.
Aklınıza takılan bir konu olursa sorabilirsiniz.