
PayPal Türkiye faaliyetlerini durdurdu!
Kredi kartı kullanarak veya kullanmayarak, internet üzerinden güvenli alışveriş imkanı sunan PayPal; 6 Haziran 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Türkiyedeki müşterilerin PayPal hesapları üzerinden para gönderme ve alma işlemi yapamayacaklarını belirtti.
Faaliyetlerini durduracaklarını açıklayan firma; Türkiyede ödeme faaliyetlerinde bulunmak için yaptıkları lisans başvurusunun Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu yani BDDK tarafından reddi nedeniyle faaliyetlerini durdurma kararı aldıklarını açıkladı.
Gelecekte Türkiye'deki müşterilerine yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönündeki çalışmalarına devam edeceklerinin altını çizen firma, bu süreç sonrasında kullanıcıların parasını kendi hesaplarına aktarabileceklerini belirtti.
KAYNAK: http://shiftdelete.net/paypal-turkiy...durdurdu-71981
NOT: Önemli bir bilgi olduğundan dolayı herkes görebilsin diye iki ayrı noktada açtım.