• 22-05-2016, 23:53:04
    #1
    Bilmiyorum sadece benim işlerimde mi durgunluk var ama forumda tasarım bölümünde de eskisi gibi iş yoğunluğu göremiyorum.
    Sizde durumlar nasıl, bu sıkıntıyı sadece ben mi yaşıyorum?
  • 23-05-2016, 01:18:02
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    olsun abi yhaaaaaaa . ekonomimiz süper süper diyenler nerede ?

    Bütün piyasada olan bir şey . İnanın sırf askeri ücret artış oldu diye çoğu kişi işinden oldu . Bugünler iyi günler . Ülkenin ne olacağı belli değil . Ama ülkemizde ki insanlara sorsan abiiiiiiiiiiiiiiiiii süperiz ya dış mihraklar bizi kıskanıyor derler.


    Eskiden zengin ile fakir arasında belli bir sınır vardı .Ama artık sınır yok .Artık ya zenginsin yada özel sektörde çalışan, patronun senin etinden sütünden her şeyinden yararlanmak isteyen bir kölesin.

    Bu ülkeden vergiler + inşaat çıkart sıradan bir ülkeyiz gibi . Her taraf inşaat olmuş . Devlet hem borçlandırıyor hemde karlı çıkıyor . Bankalar tıkırında sistem güzel işliyor ama bu da bir yere kadar gidecek . Ülkenin doğusunda bahsetmeye hiç gerek yok . Her gün şehit veriyoruz ama kimsenin umrunda değil .Dur ben sana hatırlatayım

    Suriyelilerden hiç bahsetmiyorum bile .Onlara harcanan yardımlardan felan bunları es geçiyoruz . Çünkü biz çok hümanist bir ülkeyiz . Neden bu insanlara arabistan yada diğer arap ülkeleri bakmıyor bunu bana birisi izah edebilir mi ? Keriz miyiz biz ? Onlara harcanan paralarla neler neler yapılır hiç araştırdınız mı ? . Gençlik desen duyarsız , günü kurtarma derdinde. Ne bir araştırma var ne bir şeyi öğrenme .Üniversiteler desen belli başlı üniversiteler dışında çoğu boş . Her tarafa üniversite açılırsa bu olur .

    Araştırmaya bir şeyler yazmazsak olmaz . http://t24.com.tr/haber/sosyal-medya...nusuyor,340379 Bu nedir arkadaş . Koskoca bilim kurumu bunu nasıl onaylar .

    Şuanda ülkemizde inanılmaz derecede bir gösteriş ve tüketim çılgınlığı var . Dikkat edin üretim yok . Çoğu şeyde dışa bağlıyız .Bu millet neyine güveniyor anlamış değilim. Herkes borçlu herkes mutsuz ama sorsan bizi kıskanıyor derler .

    Benim bu ülkeden artık gram ümidim yok . Ne olacağı belirsiz. Hiç ümidim yok düşünüyorum nereden bir ümit olur ama o da olmuyor .Neden bunu yazdım .Çünkü gerçekler bunlar
  • 23-05-2016, 02:13:13
    #3
    Normaldir hocam, herkes proje yapmanın peşine düştü.

    Kimi news site yapıyor kimisi mobil uygulama.

    Forumda bayağı aktiflik düşmüş durumda..

    Kısacası parayı vuran bırakıp gidiyor buraları
  • 23-05-2016, 12:34:02
    #4
    Aylardır İş Arıyorum
  • 23-05-2016, 12:56:04
    #5
    Jöleli' yi konuya bekliyoruz........ Ekonomimiz süper, gidişat olağanüstü.... YERSEN !!!

    Atem tutam ben seni, dolara yatırem ben seni.............
  • 23-05-2016, 15:16:34
    #6
    Hayırlısı düzelir inşallah.
  • 23-05-2016, 16:09:14
    #7
    themeking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bilmiyorum sadece benim işlerimde mi durgunluk var ama forumda tasarım bölümünde de eskisi gibi iş yoğunluğu göremiyorum.
    Sizde durumlar nasıl, bu sıkıntıyı sadece ben mi yaşıyorum?
    Harbiden bir sıkıntı bir durgunluk var. Herkes birşey alırken 50 kere düşünüyor ama yine de almıyorlar.
  • 23-05-2016, 18:17:14
    #8
    Makina sektörü durmuş durumda. Kimse yatırım yapmıyor, standart projeler yürüyor, ödeme sıkıntısı var millette. Sıkıntı büyük, çekleri patlayan çok firma var.
  • 24-05-2016, 01:39:56
    #9
    Onu buradakilere değil köprülere, otoyollara, Marmaray'a, havalimanlarına soracaksınız. Cevabı onlarda gizli

    LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi