6 aydır faturalı Turkcell abonesiyim. 30 TL'lik paket kullanıyorum. Ödemelerimi hiç aksatmadan gününü geçirmeden yatırdım. Geçen ayda otomatik ödeme talimatı verdim kredim artsın diye. Ama bu Turkcell finansman kurgusu saçmalığı yüzünden cihaz kampanyasına başvuramıyorum. Eskiden puan sistemi varmış şimdi onun yerine bunu çıkarmışlar. Geçen ay inceleme yaptılar 350 TL çıktıydı. Şimdi artık ne kadar para biriktiğini de göstermiyor direkt cihaz alamazsınız diyorlar. Diğer operatörlere gitsem şimdiye aldıydım bir telefon. İstediğim telefonda iPhone falan değil. LG G3 olsa yeter.
Yani boşu boşuna 6 ay doğru düzgün kullanmadığım hatta boş yere para vermiş oldum. Çok zor da kalırsam telefon açıyorum. Sms atmıyorum interneti de kullanmıyorum. Sadece Whatsapp.
Aynı durumda olan arkadaşlar varmı acaba? Eğer alamayacaksam boştan yere fatura ödemek istemiyorum. Yada Turkcell de çalışan ve yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa sevinirim.
Not: Finansbank kredisine başvurun dediler. Ona da başvurdum ama sanırım kredi puanına göre veriliyor oda. Kart kullanmadığım için ona da red yanıtı aldım.
Turcell finansman kurgusu saçmalığı
0
●1.229