• 02-04-2016, 17:40:32
    #1
    Merhaba arkadaşlar internet'te baya araştırdım saç dökülmesine ve kepek için baya faydası varmış kullanmak için aklıma yattı ama kullanmadan önce daha önce deneyip sonuç alan varsa tavsiyelerini dinlemek istiyorum
  • 02-04-2016, 18:22:40
    #2
    10 gün önce aldım kullandım. Saçlarımın önü daha fazla dökülmeye başladı ve yara yaptı. Sadece 2 kere kullandım böyle olunca bıraktım.
  • 02-04-2016, 21:09:14
    #3
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    saç dökülmesini durdurabilecek şampuan veya sabun olduğunu sanmıyorum ilk önce dökülmenin sebebini bulmak gerekir..erkek tipi saç dökülmesi ya da genetik mi değil mi..anemi mi vücudun demir mi depolamıyor ya da vitamin ve demir eksikliğimi diye..üstelik sabunlar yağlıdır yağlı saçlar için hiç mi hiç önermiyorum..sabun saç dökülmesini durdurur gibisinden laflar o tarz sabunları pazarlamaya yönelik taktiklerdir yoksa saç dökülmeye başladı mı tıp bile durduramıyor maalesef genetiği değiştiremiyoruz o yüzden ilk önce bi doktor sebebini teşhis ettikten sonra ise uygun bir tedavi.