Seocuların neden çoğu *********** ?
23
●1.489
- 02-02-2016, 08:01:30Ayda 800 tl para verdik. Islemin garantisi yok amaaaa 3 aya sonuc aliriz efendim. Yeterki gelsin paralar (!)
Tabii... Her ay 800 800 verdik. 3 ay oldu kipirdanmalar var ama otesi yok. 4 ay oldu gene ayni.
Yahu benmi cahilim bize sagladiklari backlink tanitim yazilarinda bile kelimenin gectigi kategoriye link vereceklwrine hepsi amasayfamiza link verdi. Enteresan.
Neyse. Biz okadar paralar doktuk olmadi. Yazillar olsun. Haram olaun diyorum artik. Paramizi yemeyen kalmadi.
Cok uygun yerde uygun kirali dukkan kiraladim. Dukkan acicam kara kara dusunuyom maddiyat kalmadi. - 03-02-2016, 02:36:03Üyeliği durdurulduBu tarz vadesi uzun süren işleri , forum tarzı sanal ortamlarda kurulan ilişkiler sonucu yaptırılmasını tavsiye etmiyorum. Bu tarz ortamlarda tanışıldıktan sonra mutlaka bir yüz yüze gelinmesi taraftarıyım . İşi verdiğin kişiyi en azından tanıma şansına sahip olursunuz. Bugüne bugün 14 - 15 yaşında gençler seo uzmanıyım diyorByMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paran onlara da gidebilir inanın çok var .
- 03-02-2016, 03:18:27Her backlink satışı yapan adama "seocu" derseniz bu duruma gelirsiniz. Sitenizi çocuğunuz gibi görün diyoruz çocuğunuza sabah kahvaltısında 5 hamburger yedirmeyeceğiniz gibi sitenize de bir anda 5k backlink basılmayacağını öğrenmeniz gerekiyor. Paket satanların suçu yok çoğu kantinde tost parasını çıkarmaya çalışıyor alan kişi "bu kadar işlemi nasıl 24 saatte raporlayacak" diye düşünmeniz lazım.
Ayar oldum bak yine (: - 03-02-2016, 03:59:57Bunda google'ninde bazen etkisi oluyor diye düşünüyorum şöyleki adam geliyor x kelime diyor bakıyorsun rakiplere ne backlink var ne tanıtım var temel seo kuralları bile yok ama kafada diyorsun bir kaç çalışma ile geçer bunu güle oynaya sonra kasıyorsun kasıyorsun bi bakıyorsun adamın hiç üstüne çıkamıyorsun. Neden mi ? sektörel kelimede google dandik bir siteyi koyuyor tepeye sonra diğerleri kasıyor kasıyor baktın olmuyor çakıyor adworsu bu tespit sabit beyler kaç defa şahit oldum.
Paran onlara da gidebilir inanın çok var .