• 20-11-2015, 02:52:02
    #10
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    CoRcH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam baskasından satın aldıysa, insan acılmayan laptobu niye satın alsın. Ben anlamadım, çalan adam bula bula sizin mahalledeki cocugumu bulmuş. Bencede cocukta bi sıkıntı var ama gunahını da almayalım.
    Belki cok ucuza satmistir oda almistir?

    Bence calan o degil hic sanmiyorum caldigi yere gidip tamir ettirecegini bukadar salak olamaz kimse
  • 20-11-2015, 03:47:23
    #11
    Benim yerimde olsanız naparsınız. Çocuk tableti istiyor ben parasını verdim aldım abi senin olduğunu nerden bilebilirdim diyor. Tablet benim ama. İkinci el aldım müşteriden haliyle faturası yok polis çağırsam fatura isticek ne yapıcaz hey allahım nasıl bir işe girdim anlamadım
  • 20-11-2015, 05:34:55
    #12
    Eğer şifreli tableti açamadiysa yeni çarpmışlardır. Son 2 haftalık zaman dilimini iyi incelemenizi tavsiye ederim. Çoçuğu da sıkıştırın nereden ne zaman almış hepsini anlattırın. Yıllar önce alacak değil ya. Yakın zamanda aldı unuttum derse vermeyin tableti. Sizde bu arada kameraları incelemeye devam edin. Tabletin size gelişinden rafa koyduğunuz zamandan başlayın inceleyin hepsini biraz vakit alır. Belki parasıyla da yapan vardır. Ama çoçuğa diyin sana çalıntı araba satsalar polis o arabayi senden alsa ben para verdim mi diyeceksin? Bekle bu tableti kim aldıysa kamera kayıtlarına bakıyorum veremem o yüzden de. Kimden aldıysan suçlu o git ona söyle de.
  • 20-11-2015, 05:44:17
    #13
    newpage adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Valla bence (ç)alan çocuk hocam

    iftira bu kadar basit değilmi ?
    olayı bilmezsin etmezsin böylesine emin konuşurken aklının ucundan ufakta olsa " ya o değilse " diye düşünüp alacağın ahı vebali düşündünmü ? birde allahın yeminini adını koyuyorsun. TEBRİKLER MÜSLÜMAN KARDEŞİM.
  • 20-11-2015, 07:35:01
    #14
    Polisi ara gelsin onlar uğraşsınlar. Sen neden uğraşıyorsun ki. Çocuk falan dinleme kefilde olma kimseye belkide danışıklı dövüştür.
  • 20-11-2015, 07:57:14
    #15
    hocam konuyla alakası yok ama bendede bir desen kilitli telefon var ve gmail bilinmiyor şifre unutulmuş yani açamıyor bunu tamircinin açması mümkünmü . yada bu telefonların bilgisayarlar gibi bir bios pili yokmu sıfırlıyayım

    Ses kısma tuşu kırık içieriden o yüznden recovery ve download moda alamıyorum .
  • 20-11-2015, 12:47:05
    #16
    çocuk belki ters psikoloji yapıyodur bu nasıl olsa benden bilmez. Götürüyüm açtırıyım. Bayada güven vermiş sizede nasıl olsa .d günahını almayalım tabi.
  • 20-11-2015, 14:32:57
    #17
    Çocuğa nerden nasıl,Ne zaman aldığını sorun bir yerde patlak verir. Akıl var mantık var adam çalacak aynı Mahalledeki birini aynı gün bulup satacak.Oda şifreli tableti para ile alacak bunun olma ihtimali baya düşük.
  • 20-11-2015, 14:39:43
    #18
    Başlık ensonhaber'in manşetleri gibi olmuş

    Geçmiş olsun hocam, konu müge anlıda ki ahmet kadar karışık