HepsiBurada.com'un 1 TL Verdigi Kasa Rezilligi :D
106
●10.969
- 11-10-2015, 20:19:50Bu öneriniz gayet yerinde bir öneri ancak bunu sizde uygulayınız.pan_river adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 tl'ye link satıldığını, daha sonra belirtilmemesine rağmen "stok doldu", yahut "yanlış yazıldı" denildiğinde aklınıza reklam yapıldığı değil, direkmen işin içinde bir iş olduğu gelecektir zaten.
Kaliteli bir linki ucuzdan bir fiyata satanın *********** olabileceği şüphesini hesaplamaya gerek dahi duymuyorum.
İşi vicdani boyuttan ele alalım;
Kaliteli bir linki viral reklam amaçlı 1 tl'den satan kişinin banını talep ederim kesinlikle.
Bu mevzuyuda o boyuttan düşünürseniz, sadece 1 tane sipariş geçmiş ve bunun yanlış bir davranış olduğunu firmaya öğretebilecek fırsatı eline almış kişilere yaptığınız bu yorumların yersiz olduğunu sizde anlayacaksınız.
Saygılarımla. - 11-10-2015, 23:35:48Benzer bir durumu Teknosa ile yaşadım. 200TL civarında bir kulaklığın fiyatı 140TLydi aldım ve bıdı bıdı yaptılar. Sonra bir kaç tüketici hakkı okuyunca da ciddi olduğumu anlayıp ürünü 140TLye gönderdiler. Gayet 1TLye alabilirsiniz, sadece tutumunuzla ilgili. Çünkü haklısınız.
- 11-10-2015, 23:38:48Alan arkadaşlar boş hayaller kurmasın
Sadece güzel bir heyecan yaşadıklarıyla kalacaklar.
- 12-10-2015, 00:33:59Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Tüketici haklı gibi görünse de ortada ciddi bir yanlış var ve bilerek yaptıklarını sanmıyorum çünkü yaptırımı getirisinden fazla olabilir ve bu olayı fırsata dönüştürmeyi etik bulmuyorum benzer bir hatayı olayı fırsata dönüştürenler yapsa belki bu seferde savunmalarının tersini uygularlar ve ürünü göndermemek için ellerinden geleni yapabilirler.
HB bence bir yolunu bulur ve göndermezler. - 12-10-2015, 00:43:29Üyeliği durdurulduArkadaşlar, eğer viral reklam için yapıldıysa, zaten arkalarında sürüyle hukukçuları var, onlarla tartışmışlardır, minareyi çalan kılıfını hazırlar. Kusura bakmayın ama 1 tane alırsınız, ama 5-10 tane neden alırsınız?
Hemen ters bir şey söyleyeyim üstteki yazıma, ebay üzerinde her şey 0.01 dolar olmuştu ve ürünler gönderilmişti. Sistem hatasıydı.
Yine üsttekine ters bir şey söyleyeceğim, bu sistem hatası değil, öyle olsaydı her şey 1 TL olurdu. Yani düşünülmüştür bunun hukuki boyutu. Uğraşmanıza gerek yok, her türlü haklı çıkarlar zaten.
yanlış girmişler sistem e bunda da aynı olmuştur