• 03-09-2015, 18:13:05
    #1
    Tatilde vadafone Vın kullanıyorum.Her seferinde paketim bitiyor aşıp TL'leri yiyor buna laf etmiyorum bile.Az önce 25 TL Attırdım hatta ve yeni haftalık VIN Paketi alacaktım inatla mevcut paketiniz var yenisini alamazsınız uyarısı verdi.Bende madem var hemen nete girip çıkayım deneyeyim 1-2 saniyede 50 kuruş 1 lira yer en fazla dedim.Bide ne olsun.Girmemle çıkmam bir oldu ve 11 TL yedi ve 2 saniyede.
    Normalde yese ki zaten yiyor.Buna lafım olmaz.Ama ben 25 TL attım hatta para kalmadı elime gelen hiçbirşey yok.Böyle bir rezillik görmedim.
    Haftalık 25 TL Para ödüyorum 1 GB İnternete onuda düzgün verseler bari.




    Bunu nereye şikayet etmeliyim ?
  • 03-09-2015, 18:19:38
    #2
    kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tatilde vadafone Vın kullanıyorum.Her seferinde paketim bitiyor aşıp TL'leri yiyor buna laf etmiyorum bile.Az önce 25 TL Attırdım hatta ve yeni haftalık VIN Paketi alacaktım inatla mevcut paketiniz var yenisini alamazsınız uyarısı verdi.Bende madem var hemen nete gidip çıkayım deneyeyim 1-2 saniyede 50 kuruş 1 lira yer en fazla dedim.Bide ne olsun.Girmemle çıkmam bir oldu ve 11 TL yedi ve 2 saniyede.
    Normalde yese ki zaten yiyor.Buna lafım olmaz.Ama ben 25 TL attım hatta para kalmadı elime gelen hiçbirşey yok.Böyle bir rezillik görmedim.
    Haftalık 25 TL Para ödüyorum 1 GB İnternete onuda düzgün verseler bari.




    Bunu nereye şikayet etmeliyim ?
    adı üstünde vadafone ben bukadar aç gözlü bi şirket görmedim, 16 mbps intenret kullaniyorum her ayın 20 si yenileniyor ayin 20 sinde yenilendi 10 mbps gelmiş 25 inde 50 gb akn kota 5 günde dolmuş internet hızı 3 mbps lerde sürünüyor
  • 04-09-2015, 09:05:13
    #3
    Hayatimda bu kadar sacma sapan bir operator gormedim bende. Cekim alanindan yururler hep ama daha kesinti olmadan evimde birkez bile konusma yapamdim. Taahut bitsin bidaha bulasirsam namerdim
  • 04-09-2015, 09:14:04
    #4
    Hangi operatör işini düzgün yapıyor ki ? Bende vodafone kullanıyorum internet konusunda haklısınız bende bir keresinde günlük cepnet almıştım gece 00.00 olduğunu 1 dakika sonra yani 00.01 de farkettiğimde 9 tl gitmişti. Birde pişkin pişkin mesaj atmışlardı bugün 9 liralık internet kullanımı yaptığınız için gün sonuna kadar bedava internet kullanabilirsiniz diye

    Çekim konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Hatta Ege ve Akdenizde en iyi çeken operatör reklamları var hatırlarsınız. 15 gün boyunca ege ve akdeniz kıyılarında adalarında gezdim şebeke sorunu yaşamadım.
  • 04-09-2015, 10:49:32
    #5
    3G internetlerde hem upload hemde download toplamı yansıyor galiba ondna böyle çabuk bitiyor kotalar .