Merhaba arkadaşlar .
Hızdan dolayı bir ceza yemiştim , günü geçmeden internet bankacılığından ödeyeyim dedim. Gerekli bilgileri girdim trafik cezasını seçtim çıkmadı .
Sonra kara yolları taşıma kanunu idari para cezasını girince indirimli şekilde çıktı ve bende ödedim .
Sonra babam arabayı muayene götürünce haliyle borcu var diye yapmadılar babamda gitti 400 tl ödedi , neyse durumu anlayınca yanlışlık yaptığımı anladım .
Merak ettiğim ben bu parayı nerden alacağım vergi dairesi bizle ilgili değil demiş babama .
Kara yolları genel müdürlüğündenmi alacağım bu parayı . Adam babama öyle demiş .
Mail attım ama zannetmiyorum ilgilensinler bu tür yerlerden para almak çok zordur diye tahmin ediyorum . Ben de kamu kurumunda çalışıyorum yanlış ödemeyi bir fax ile haledebiliyoruz fakat bu kgm ile böyle bir şey mümkün olacağını sanmiyorum kesin dedemin dedesine kadar iner arabanın bütün evraklarını isterler 300 tl ödedim ne yapsam bilemedim .
Başına gelen varsa yardımcı olursa çok makbule geçer.
Yanlış ödenen trafik cezasını nasıl geri alabilirim ?
2
●9.981
- 18-08-2015, 10:21:09http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/S.../Iletisim.aspx
telefon edip sormanızı tavsiye ederim,bir şekilde alırsınız kalmaz yani,kredi kartına iade olur yada hesap numarası verirseniz yatar - 18-08-2015, 11:49:44oktayman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Orası değil hocam aramaya oradan başlayarak 5 farklı arama 8 görüşme sonucu nakil vasıtalar vergi dairesine kadar ulaşabildim fakat onlarda telefon açmıyor.
Aarayınca sırada 6 kişi var diyor sıra bana gelince mesgule düşüyor telefon 5 kere tekrarlamamdada aynı durumu yaşadım , güzel bir oyalama taktiği , öğlene 20 dk kalada direk meşgule atıyor .
devlet memuru ya her telefonu açışta küfür duyacağım diye bir his var içimde