vel kam tu orta doğu.
Yeni türkiye başlıyor!
Şanlurfa'da 2 Polis Şehit
15
●820
- 22-07-2015, 19:23:57Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Pkk 2 polisimizi şehit etti Allah sabır versin ailelerine.
http://www.*************/2-polisin-s...530668-haberi/ - 22-07-2015, 21:11:56Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.hergün öleceğimize birgün ölelim arkadaşlar.
hükümet kurulsun akp chp mhp koalisyon yapsınlar
hdp kapatılsın , tüm iştirakleri temizlensin
apo iti asılsın
polise el kaldıranlar , bayrağa saygısızlık edenler yargılansın.
gazi mahallesi vb alanlarda hücre evleri , polise silahla saldırı yapan vs kim varsa
alayı tutuklansın ya da anladınız siz.Terror orgutu ve onun uzantisi olan hdp destekleyen vatandaşlar artık kendi kaderlerini kendileri belirlesin , hepsi ile bir mutabakat imzalansın ya yediğiniz yere tükürmeyeceksiniz ya da en ufak hatanızda ırak sınır dışı edilsinler.
Bu yapılanlar farklı bir ülkede olsa hepsini kurşuna dizer diri diri yakarlardı ki biz o kadar insaflıyız kendi memleketimizde barındırıyoruz iş veriyoruz aş veriyoruz vergilerine kadar biz ödüyoruz sonra bu aç kpekler kana susuyorlar.Artık zamanı geldi ya kendi kanlarında boğulacaklar ya da adam gibi duracaklar.Bu ülkenin size ve pisliklerinize ihtiyacı yok. s.gidin.