Zenfone 6 Kullananlar ?
5
●313
- 08-07-2015, 23:52:58arkadaşlar zenfone 6 kullanan ve kullanmayan herkesin görüşlerini almak istiyorum. %70 Alacam bu telefonu. ama kullananların görüşleri de lazım. pil, performans, günlük kullanım, oyun performansı, internet performansı vs.. bilgilendirin beni lütfen. youtube incelemelerinin hepsini izledim.
- 09-07-2015, 01:48:21hocam biraz daha bütçe koyup pişman olmayacağınız bir telefon öneririm. İlla zenfone serisi derseniz tabi ki zenfone 2. 6 kesinlikle şu an alınacak bir telefon değil, 4-5-6 serisi zaten asusun ilk serisi ve 1 sene oldu bunlar çıkalı.
Zenfone 2 ye alternatif çek puan vs. ile aynı fiyat bandında alınabilecek kesinlikle G3 tür kaldı ki G3 Androidlerin açık ara tüm özelliklerini baz aldığımızda en iyisi. G4 ün bile elle tutulur bir numarası yok G3 e karşı.
Şunu söyleyeyim G3 modeli LG nin en büyük pazarlama hatasıdır biz en iyisini yaparız diyip en iyisini yapmak hatadır bir telefona herşey aynı seride koyulmaz (bknz: bir üst model olarak tanıtılan G4 ün tanıtımı sadece arka kapak deri ve kamera 13 yerine 16mp onun dışında g3 üstün) ve G3 ün özellikleri hala çok üst seviye en az 2 yıl daha zirve de götürür. 4k ekran, 4k kamera, 3gb ram (32gb modeli) 1100 e paralel ithalat g3 alınabilirken başka bir alternatif bulunmuyor n11 in kampanya döneminde 990 a geliyordu %11 indirim, %11 puan ile biraz beklerseniz o şekilde de alabilirsiniz hazır bayramda geliyor %11 indirim olacaktır yine - 09-07-2015, 02:08:16abime hediye olarak almıştım g3 32 gb. aslında hiç böyle düşünmemiştim. sanırım tekrar gözden geçirmem gerek bu düşüncelerimi. teşekkür ederimMr.Function adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 09-07-2015, 14:01:59Üyeliği durdurulduZenfone 6 şu an için pahalı, zam gelmiş sanırsam. 2 ay önce olsaydı kesin al derdim ama alma. Zenfone 2 hiç alma. Zenfone serisinden şu aralar uzak dur, cihazlar kötü değil, sadece fiyat/performans cihazları değil.
Meizu M1
Huawei Ascend G7
Sony Xperia ZR
Xperia M2
LG G2
Discovery 2
Bunlar gerçekten güzel cihazlar. Ben olsam G2 alırdım. - 09-07-2015, 15:24:44meizu olabilir ama şuan kullandığım discovery gibi facia olacağından korkuyorum...WapZap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle