• 01-07-2015, 02:27:35
    #37
    Şu videoları izleyipte 1 gram duygulanmayanlar, acı duymayanlar insan olmaz! Türk olamaz! Müslüman olamaz!
  • 01-07-2015, 06:50:32
    #38
    Tufan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Nasıl bir teyit bekliyorsunuz ? Ölenleri mezardan, işkencede olanları ve baskıda olanları çıkartıp konuşturarak mı ?

    Kusura bakmayın ama örnek verdiğiniz gazetenin bir haberine bile inanmıyorum.

    Şuan tüm dünya Müslümanları bu olayın arkasında, biz gidip sol gazetesinin haberine inanacak halimiz yok, Cuma günü Almanyanın Başkenti Berlin de Çin konsolosluğu önünde büyük bir kalabalık toplanacak.

    http://www.milliyet.com.tr/ramazan-k...32/default.htm

    http://www.haberturk.com/dunya/haber...i-hissediyoruz

    http://www.haberturk.com/yerel-haber...me-lanet-yagdi

    http://www.haber7.com/uzak-dogu/habe...luman-katliami

    http://www.sozgazetesi.org/index.php...atliam-basladi

    http://www.sabah.com.tr/dunya/2015/0...atliami-18-olu

    http://www.gazetevatan.com/-neden-or...-805471-dunya/

    zaten biraz okusanız biraz araştırsanız ülke bu halde olmazdı Konu sahibi bile hatasını kabul edip konuyu editlerken siz ''
    Kusura bakmayın ama örnek verdiğiniz gazetenin bir haberine bile inanmıyorum '' Diyorsunuz. Çok yazık

    olaya gazete değil içeriğine baksaydınız. Gezi olaylarında nasıl saçma saçma fotoğraflar çıktıysa bu olayda da saçma saçma fotoğraflar çıkmak da.
    Verdiğiniz haberleri tek tek okudum. Benim mesajımla ne gibi bir ilgisi olduğunu anlayamadım.

    Ah be keşke güzelim ülkemizi bırakıp kaçmayıp o eylemleri burada yapsaydınız


    Hayat size güzel
  • 01-07-2015, 10:03:52
    #39
    Üyeliği durduruldu
    sol haberi nasıl ciddiye alalım Allah aşkına? tamam herşey dediğin gibi olsun, yalan haber olsunda,
    O haberi şu cümlelerle bitirmek ne alaka?
    Alıntı
    Çin'e yönelik uluslararası "kara propaganda"nın ise arttığı görülüyor. Çin hakkındaki son "vahşet" haberleri, oldukça kanlı olmasına rağmen kurban ritüelinden farklı olmayan köpek katliamlarıydı. Türkiye'de de birçok insan, bu ritüeli bahane ederek Çinliler hakkında ırkçı söylemler ortaya atmıştı.
  • 01-07-2015, 10:10:36
    #40
    Allah yardımcıları olsun. Dua etmeyi unutmayalım.
  • 01-07-2015, 17:22:46
    #41
    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t..._dovduler.html

    Bu tip konular çok zararlı ... Yönetimin acilen konuda ki resimleri silmesi gerekiyor
  • 01-07-2015, 17:49:36
    #42
    Kurumsal PLUS
    Allah belalarını versin! Yok arkadaş bu hisler kelimelere sığmıyor ! kahretsin ki sığmıyor !
  • 01-07-2015, 17:59:37
    #43
    gokhanua adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t..._dovduler.html

    Bu tip konular çok zararlı ... Yönetimin acilen konuda ki resimleri silmesi gerekiyor
    İnsanların aklı var merak etmeyin herkes görsün neyin ne olduğunu. Yönetimlik bir şey yoktur.
  • 01-07-2015, 18:11:35
    #44
    gokhanua adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t..._dovduler.html

    Bu tip konular çok zararlı ... Yönetimin acilen konuda ki resimleri silmesi gerekiyor
    Her ne yapılmak isteniyorsa amaç bu tarz olayların arttırılması.Bu tarz bir ırkçılık varsa Doğu Türkistan ile ilgili uzun zamandır hiç haber,olay söz konusu olmuyorken birden oluyorsa yine Türkiye'de yapılmak istenen bir şeyler var belli.Ya bir konuda halkı test edecekler ya da halka bir şey yaptıracaklar.

    Bizim akıllı halkımızda,yine akıllılığını kullanıp her gördüğüne,duyduğuna inanacak başkasının yaptığını birilerine mâl edecek.Hiç kimse demiyor ki birden tam da Suriye'ye savaşa girmeye hazırlandığımız zamanlarda Çin'e karşı bir kin duygusu oluşturuluyor.Niye milleti sinirlendirip iyice coşturmaya çalışıyorlar?

    Ben neden bu tarz haberler yapılıp millete çaktırmadan gaz verildiğini söyleyeyim.Amerika, Rusya'nın elini kolunu kıracak.Niyetlenmiş bir kere ilk öncelik Suriye,ardından Çin ile ilgili bir hazırlıkta var.Ya ekonomik ilişkileri kesmek adına bir hamle olacak ya da Suriye savaşına Çin'de dahil olacak.Doğu Türkistan'daki vatandaşlara da burada olaya tek taraflı bakanlara da Allah yardım etsin.

    Sırf siyasi amaçlar uğruna oradaki insanlara eziyet edecekler ya da geçmiş olayları ısıtıp ısıtıp milletin önüne serecekler.Benzer olaylar öncesinde Türkiye'de de yaşandı şuan ki konum için hazırlıklar yapıldı.Gerek pkk nın olayları gerek madımak olayı gerek önceki hükümetlerin yaptığı dini baskılar.Hepsinin bir nedeni var.Dünyanın patronları yeni hazırlıklar peşinde bakalım hedeflerinde ne kadar insanı yok etmek var.
  • 01-07-2015, 19:06:18
    #45
    Üyeliği durduruldu
    pcbagimlisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Her ne yapılmak isteniyorsa amaç bu tarz olayların arttırılması.Bu tarz bir ırkçılık varsa Doğu Türkistan ile ilgili uzun zamandır hiç haber,olay söz konusu olmuyorken birden oluyorsa yine Türkiye'de yapılmak istenen bir şeyler var belli.Ya bir konuda halkı test edecekler ya da halka bir şey yaptıracaklar.
    Hocam,

    Ahali cahil oldugu icin kandirmasi kolay. At yalani, nasilsa inanan cikiyor. Zaten bizim memleketin cahiline yalani surekli soyle, bi sure sonra onu gercek saniyor. O yuzden basimizdan hirsizlar, yobazlar eksik olmuyor hic.

    Uygur Turklerine iskence yapmayi birakin, pozitif ayrimcilik uyguluyorlar. Yani adamlara cinlilerde olmayan haklar veriyorlar. Mesela cinli tek cocuk yapma hakki vardir, Uygurlu istedigi kadar. Cinli universite sinavina girer, Uygurluda girer, Uygurluya ekstra puanlar verirler.

    Bu uygurlularin icinde bizimkisi gibi yobaz cok. 2009 yilinda sokak ortasinda hanlilari demirle oldurmeye kalktilar, yuzlece belkide binlerce hanliyi linc ettiler, cin hukumnetide olaya el koydu. Bunlar bu seferde soykirim yaygarasu kopardilar. At yalani inanan cahil cok nasil olsa.

    Su anda ISID yezidileri kesiyor. Sinirin hemen dibinde. Yuzlerce yezidi adami oldurduler, cocuklarini karilarini s*eks kolesi olarak kullaniyorlar, pazarda satiyorlar, kimsenin tepki verdigi yok, niye cunku kesen musluman, kesilen yezidi. Sudanda muslumanlar yuzbinlerce hristiyani katletti, hic bir haber, resim, video gordun mu medyada? Bunlarda insan sevgisi yok, zulme ugrayan insan oldugu icin degil, irkindan ve dininden dolayi tepki koyuyorlar. Sen hic gordun mu bi musluman ulkede Yezidilere yazik, bu yapilan zulumdur diyen? Hic gordun mu musluan ulkelerinde hristiyan Sudanlilara yapilan zulum dursun diyen insanlar? Cin-Uygur olayinda bir zulum olsa, hadi devamli kulturel ezikliklerinden gaza geliyorlar diyeceksin ama ortada bi zulumde yok, resimler, videolar komple yalan....

    Biraz vicdanli olmalari lazim. PKK sehrin orta yerinde insanlari demirle oldurmeye kalksa, devlet olaya tepki koyar. Askerini, polisini bolgeye gonderir. Psikopatin biri Turkler bizi kesmeye basladi diye video cekip avrupada yayinlamaya kalksa ne dusunursunuz? Ayni burdaki gibi kurt cocugu dovup, sanki herkes boyle yapiyormus gibi algi olusturmaya calisirsa, ne yaparsiniz? Su anda millet bu yalanlara inaniyor, yazik...