Selamün aleyküm arkadaşlar host alacaktım siteleri kproxy ile kontrol ediyordum farkında olmadan megatrhost(coşkun isimli modumuzun firması) proxy ile oraya girerek ürün alıyordum bilgileri yazdım göndermek için tıkladım beyaz sayfa geldi şifre telefona gelmedi o yüzden proxy yi kapattım açtım ödemeyi yaptım şifre geldi.
Sizce kredi kartı bilgilerim gitmişmidir ?
Proxyden kredi kartı bilgilerini girdim acil bakabilirmisiniz
7
●350
- 06-05-2015, 17:16:10İnsanlar sanal kredi kartı niye kullanmıyor anlamıyorum. İşbankası kullanıyorum ben diğer bankalarda da vardır diye tahmin ediyorum. Örneğin 1 saatlik 10 TL atıyorsunuz içine, ödemeyi geçip sıfırlıyorsunuz. Eğer yabancı bir yerse aldığınız yerse, kartı silip yenisini çıkartıyorsunuz. Ve bunlar için hiçbir ücret ödemiyorsunuz. Yani şuan benim sanal kartın limiti 0.00 TL, buraya yazsam bile hiçbirşey olmaz tüm bilgilerini.

Benim görüşüm bu yönde. - 06-05-2015, 17:25:53Her bankada sanal kart yok hocam keşke her bankada olsa..MasterUnion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-05-2015, 17:34:08Hmm o kötüymüş ya, bilmiyordum.GuNGoRv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-05-2015, 19:51:29Kullanılan tüm proxy server hareketleri sniff edilmektedir.Loglanan verileri kötü niyetli arkadaşlar da devlet tabanından kimseler de kullanmaktadır.Devlet tabanı daha çok terror eylemi , uyuşturucu , ç. prnosu gibi suçların önlenmesi için araştırma yapmakla diğer artıklarda carding işlemi yapan kimseler tarafından satılmaktadır.
