• 21-03-2015, 12:14:36
    #1
    konu kapanmıştır teşekkürler
  • 21-03-2015, 12:30:11
    #2
    Facebook çekimi neden yaptırmıyorsunuz?
  • 21-03-2015, 12:40:53
    #3
    kısa sürede 1000 yapacak var mı ki? Genelde 5k alımlar vs yapıyorlar ve 1 günde yapıyorlar ama bu akşam bitecek ve çok yüksek rakamlar çekersek belli olur. 1k çeker 500 de doğal yaparız.
  • 21-03-2015, 13:09:57
    #4
    univerakadem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kısa sürede 1000 yapacak var mı ki? Genelde 5k alımlar vs yapıyorlar ve 1 günde yapıyorlar ama bu akşam bitecek ve çok yüksek rakamlar çekersek belli olur. 1k çeker 500 de doğal yaparız.
    Mutlaka bulursunuz. Dediğiniz gibi yapın bence de, daha mantıklı. Beğendim ayrıca.
  • 21-03-2015, 13:25:50
    #5
    Desteğiniz için teşekkürler, ancak doğal yoldan ilerlemenin en iyisi olacağını söylüyor öğrenci arkadaşımız. Malum ismi lekelemek güzel olmaz böyle bir ortamda. Beğenelim yeter.
  • 21-03-2015, 13:32:10
    #6
    Üyeliği durduruldu
    Sayfada paylaşımlarda (enazından biri) türkçe olsaydı belki beğenebilirdim. Ama madem türkçe değil sadece yabancılar beğensin bizi ilgilendirmez.
  • 21-03-2015, 13:41:32
    #7
    NodeJs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sayfada paylaşımlarda (enazından biri) türkçe olsaydı belki beğenebilirdim. Ama madem türkçe değil sadece yabancılar beğensin bizi ilgilendirmez.
    Burada olay türkçe gücünü vs göstermek değil, bilgi ve deneyim seviyesi yüksek kaliteli mühendislere sahip olmak. Bugün yapacağınız bu deney, ileride belki aynı istasyonun türkiye'ye kurulmasına kadar gidebilir. Üniversiteler, tai, tei, aselsan bunlar uluslararası hiçbir yerde türkçe kullanmıyorlar, çünkü bu alan dilin değil bilginin konuştuğu bir alan. Bu yarışmaya katılabiliyor olmak, bu deneyime sahip bir öğrencinin yıllar sonra ülkesine dönüp anlatması-hayata geçirmek istemesi, bu bizim alabileceğimiz en güzel sonuçtur. Bugün Nasa eski müdürleri tarafından verilen mission learnt yani çıkarılmış dersler konferansına katılım bedeli kişi başı 4 bin euro'dur. İnsanlar sadece onların edindiği deneyimleri duymak için ne paralar döküyorlar. Burada size güzel bir deneyimi ücretsiz elde etme fırsatı sunulmuş, ücretsiz de dinleyebilecek bir sürü türk uçak-uzay mühendisi öğrencimiz olacak.
    Tekrar düşünün derim yazdıklarımı. Bu tür reklamlar dil değil milliyet değil bilgi reklamlarıdır. İnsanlar önce bilginize sonra milliyetinize bakarlar.
    Bu alan dediğiniz şeyden uzak, anlıyorum ancak yanlış yaklaşım. En azından uzay konularında değil. Bir tane bile astronotumuz yok, türkçe yazsak ne olacak? Astronot çıkardınız mı onun resmi sayfasında yazarsın türkçe, milyonlarca kişi ziyaret eder ve görür.
  • 21-03-2015, 15:50:59
    #8
    Senin çıkarın ne bu işten? birde hikaye anlatmışsın ne katkısı olacaksa ülkemize.
  • 21-03-2015, 18:31:40
    #9
    Üyeliği durduruldu
    İtü öğrencisinin, merkez-kaç prensibiyle çalışan aşırı hızlı dönme dolaba binmesiyle, Türkiye'nin asla gerçekleşmeyecek uzaya gitme hayalinin ne alakası var?