• 16-03-2015, 00:28:09
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Tüm Türkiye'yi derinden etkileyen Soma faciasından sonrası için hazırlanmış bir haber videosu.


    https://www.youtube.com/watch?v=pPz5EunUQUQ


    * Konu Siyasi anlam taşımadığı gibi siyasi yorumları da bizzat ben reportlayacağım. Neyin ne olduğunu herkes biliyor, boşuna birbirimizi kırmayalım.
  • 16-03-2015, 00:47:27
    #2
    Enayi çok olduktan sonra değişmez elbette. Zorla mı çalıştırıyorlar.
  • 16-03-2015, 10:28:07
    #3
    Tok acin halinden anlamaz adamlarda memnun degil madenden ama bir aile kurunca mecbur kaliyosun baska is yok gecindirebilecegi ailesini.
  • 16-03-2015, 10:53:17
    #4
    unchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tok acin halinden anlamaz adamlarda memnun degil madenden ama bir aile kurunca mecbur kaliyosun baska is yok gecindirebilecegi ailesini.
    Başka türlü düzelmez, çoğu sektör böyle değil mi. İşçilerin hakları hep yenmiyor mu. Baştakilerden yada başkalarından bekledikçe suistimal edilecek. İşe girersin sigorta yapmazlar ahmet gider mehmet gelir mantığı ile çalıştırırlar. Kaza olduktan sonra bile madende çalışmak için başvuru yapanlar vardı. Ne şimdi bu adam bile bile ölüme gidiyor. Çalışmasınlar bakalım topluca 3-5 gün veya ne kadar gerekiyorsa bak bakalım eşek gibi hizaya geliyorlar mı. İşçiler bilinçlenmedikçe sen istediğin kadar sistemi değiştir iyileştirmeler getir boşa. Madende ki kazaları önlesen ne olacak sadece maden kazalarında mı ölümler oluyor.