BilgiciDedeniz adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Babamı kemoterapi için hastaneye yatırcaz.
55
●1.977
- 13-07-2015, 04:43:16Bugün Kadir Gecesi, Camiye giden gitmeyen ne kadar kişi varsa sadece istediğim bi dua'da bizim için etsinler hocam. Teşekkür ederim bu konu hakkında çok deneyim'e sahip oldum ama öğrendiğim tek şey eğer ki şehriniz de iyi hastane yoksa şehir dışına çıkın. Masrafı ne olursa olsun.
- 13-07-2015, 08:17:24Işın tedavisinden kastınız Radyoterapi ise bu çok daha iyi bir şey değil mi hocam?BilgiciDedeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 13-07-2015, 15:23:32insanın sevdikleri gözleri önünde erimesi ve buna müdahale edememek kadar zor bir durum yok.En kısa zamanda hakkında en hayırlısı olması dileğiyle.Rabbim Yar ve Yardımcınız olsun.
Birşeye ihtiyacınız olursa maddi manevi elimizden geldiği kadar yardımcı olmak isteriz.bir pm otendeyim.