Mantardan zehirlendik
23
●1.088
- 05-02-2015, 11:04:38Geçmiş olsun, Mantara hayatta güvenmem bu yüzdende ağzıma sürmem.
- 05-02-2015, 17:20:51fulminan kc yetmezliğin en büyük sebeplerinden bir tanesidir aile boyu trafik kazası da deniliyor kesinlikle en yakın hastaneye başvurun şuanda sizde belirti olmaması olmayacağı anlamına gelmez gidin testlerinizi yapın allah korusun çok geri dönüşümsüz kc yetmezliği ve ölüm olabilir..
- 06-02-2015, 00:44:58Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Kültür mantarları zehirlemez fakat ambalajı açık kalmışssa bayatlamış, bozulmuş olabilir. belkide etten zehirlenmişsinizdir.
Eğer sersemlik, uykuya meyil, tansiyon düşüklüğü, bulanık görme, yüz ve boyunda kızarma, nabızda artış, ağızda metal tadı, bulantı ve kusma ile terleme gibi belirtileriniz varsa en yakın sağlık kuruluşuna müracaat etmelisiniz.