Merhabalar.
Lise 9. Sınif imam hatip ogrencisiyim (nakildusunuyorm) sinifimizda 2 tane Hafız var. Bu durumdan memnunm da. Kuran derslerimde felan yardimci oluyorlar.
Ama hafiz diye ogretmenlern ek puan vermesi biraz gucume gidiyor, dersten 40 aliyor kuandaki basarisi yuzunden (hafizlik) +30 puan aliyor ve dersi geciyor.
Okula eksik arac gerec getirdigimizde puanimiz kiriliyor bazi hocalarimizda is sakaya alarak onlar "HAFIZ KONTEJYANINDA" TARZ SAKALAR YAPARAK OTURTTURUYORLAR.
Sizce haksizlik yok mu burada?
Telefon ile yazilmistir yanlislarim icn uzgunum
Haksizlik degil mi?
5
●335
- 12-01-2015, 20:26:17
- 12-01-2015, 20:39:15Dogru 3 sene yapmisla aramizda 1 yas var. Yotumunuz icn sagolunrmusevvid adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Degerli yorumunuz icn tesekkurler. Ariyorumda.Demersum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 12-01-2015, 20:49:26Biraz atarlıysan ve birazda kanın tersten akıyorsa al eline hadisi şeriflerle desteklenmiş bir İslam aliminin adam kayırma, insanlara ayrımcılık yapma ile ilgili makalesini götür hocanın önüne koy. Hoca orda çıkaracağını çıkarır. Yada hocanın işi espriye dökmesine izin vermeden koy lafını otur yerine. Diyelim ki sen sen ders araç gereçlerini getirdin ancak hafız arkadaşın getirmedi. Hoca her ikinize de + verdi yort ders araç gerecini at çöpe gitsin.( Kuranı Kerimse eğer ders araç gereci dediğimi yapma tabii). Hocalardan korkma sana hiç bir şey yapamazlar rn fazla sözlüyle tehdit ederler onuda boş koy. Eğer ini bir üniversite düşünüyorsan okul dersleri yerine YGS LYS çalış okulun vereceği puan için çalışma. Okulun vereceği en düşük puan 40 vereceği en yüksek puan 60. 20 puan için bu kadar işkenceye değmez bence.
- 12-01-2015, 20:59:19Hocam cok tesekkur ederim.SoloTurk44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle