• 18-12-2014, 19:47:21
    #1
    Merhaba Arkadaşlar,
    Şu an kullanmakta olduğum telefon Sony Xperia M. Sanırım bu telefon ilk çıktığında almıştım. Bu telefondan da anlayacağınız üzere sık sık telefon değiştirme hastalığı olan birisi değilim artık ciddi anlamda yetersiz kaldığı için yeni bir cihaz almak istiyorum.

    Sadece iki kriterim var:
    1. Alacağım telefon tablet gibi olmamalı.. şöyle kibar, ince ve kenar geçişleri de (delikanlı dediğimiz bu telefondaki gibi harika olur ( bu çok önemli yoksa direkt itici geliyor cihazlar)
    2. Herkesin elinde olan bir telefon olmasın mümkünse bu rahatsız ediyor beni.

    Marka takıntım yok, Iphone 'lar itici geliyordu epeydir ama bir kaç haftadır arayıp da bir telefon bulamayınca artık Iphone da düşünmeye başladım. Yine de gönlüm Android cihazlardan yana.

    Kredi kartımla alacağım pek bir limit belirlemedim açıkçası ama uçuk fiyatlar da olmasın yani

    Söylemeden edemeyeceğim şu seriye bağlayan telefon sınıfları var ya (a1,b2,c3..).. Gerçekten nefret ediyorum onlardan!

  • 19-12-2014, 14:18:19
    #2
    Kimseden ses çıkmadı ben de Sony X. Z2 ve Sony X. Z3 arasında git-gel yapıyorum fiyatları açısından bir kaç gün daha bekleyip bir fırsat yakalayabilirim belki düşüncesindeyim, ne dersiniz?
  • 19-12-2014, 14:49:45
    #3
    HTC m8 al

    en stabili o gözüküyor çok arasdırdım bende m8 önde bence
  • 19-12-2014, 16:50:46
    #4
    Üyeliği durduruldu
    galaxy s4 veya s5 harikadır. Telefon satıcısı değilim fakat kaçak telefon arıyorsanız yardımcı olabilirim size orjinal kaçak
  • 19-12-2014, 17:33:58
    #5
    gozlerhersey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    galaxy s4 veya s5 harikadır. Telefon satıcısı değilim fakat kaçak telefon arıyorsanız yardımcı olabilirim size orjinal kaçak
    O cihazların tasarımını sevmiyorum maalesef. M8, Z2 ve Z3 bu üç cihazı kıyasladığımda Z2 ile Z3 arasında kararsız kaldım. Dün güzel bir fırsat kaçırmışım Z2 için mükemmel bir fiyat vardı gittigidiyor 'da bir kaç gün daha takip edip bu iki cihazdan birisini satın almayı düşünüyorum.
  • 19-12-2014, 17:59:54
    #6
    LG g3 tavsiye ederim hocam kullanıyorum gayette memnunum. Çok değişik özellikleri var.
  • 19-12-2014, 18:19:31
    #7
    SwarTLine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    LG g3 tavsiye ederim hocam kullanıyorum gayette memnunum. Çok değişik özellikleri var.
    Rica etsem bir kaç örnek verebilir misiniz?
  • 19-12-2014, 21:34:32
    #8
    LORDD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Rica etsem bir kaç örnek verebilir misiniz?
    Hava yagmurlu oldugunda Ekrana yazı geliyor.

    " Bugün yagmurlu şemsiyenizi yanınıza aldınız mı gibisinden"

    Eğer bi çağrıyı cevaplayamadıgınızda veya kacırdıgınızda aradan zaman geçtikten sonra "Şu kisiden gelen aramayı cevaplayamadın onu aramak istermisin"

    Sonrasında ayrı bi uygulama gerektirmeden yaktıgınız kaloriyi, kac adım gittiğinizi tek tek hesaplıyor.

    Kamera çekimi çok çok güzel.

    Vee en güzeli ekranı Gerçekten HD derecede capcanlı ekranı var Ben ekranını %100 parlaklıkta kullanıyorum gündüzleri çok mükemmel görülüyor.

    ŞARJ konusuna gelince 7 24 telefon nette sürekli mesajlasıyorum arada cagrı falan oluyor. Uygulama indirip siliyorum derken Bir günü rahat geçiriyorum.

    Deneme amaclı VERİ yi kapattım. yani sadece cagrı ve mesaj için kullandım telefonu pazar gecesi sarjdan cıkardım salı gecesi şarja koydum oda %20 de taktım sarja yani dahada giderdi.