Yeni kod için canlı desteğe bağlandım, (geçen hafta) beni cep telefonumdan arayacaklarını, bilgi teyit ettikten sonra pin kodunun sıfırlanacağını söylendi. O ara gece nba maçları vardı oradan da bir miktar geldi. 2 gün geçti arayan olmadı, yolladığım belge o gün onaylanmıştı. İki gün önce tekrar canlı destekten sordum ne oldu diye, beklettiğimiz için kusura bakmayın en kısa sürede dönüş sağlayacağız dediler. Benimde canım sıkıldı bugün kasadaki tüm parayı 7-8 maça bastım, bayağı oranı vardı tabi yattı kupon
Neyse kupon 21:00 veya 21:15 de sonuçlanıyordu. Kupon sonuçlandı yarım saat sonra İngiltere kodundan arama yaptılar, kasa sıfırlanınca mı aklınıza geldi dedim, anlamadım efendim diyor.
Neyse gereken bilgileri verdim yeni kod oluşturuldu, millet ne kadar çakallık düşünüyor anlamak mümkün değil. Bir de ek bilgi vereyim, oradaki rulet oyununda genelde oynamam ama çok nadir renklere bahis yaptığım oluyor. Döndürmek için atılan top mıknatıs gibi bir şey yüzünden (öyle tahmin ediyorum) sola doğru bariz şekilde kaydı, videoyu kayıt edemedim başka da olmadı zaten. Zaten oraya girenlerin çoğu kurpiyer ile sohbete giriyor, masaya doğru dürüst bakan yok.
Şimdi bana diyorlar ki sen 10 euro daha yatır, o paraya milli piyango bileti alacağım, büyük ikramiye çıkarsa tempo da harcayacağım haha