• 07-12-2014, 01:06:18
    28 yaşında ve öğretmen olan bir bayanın bunun gibilere inanması gerçekten çok ironik.Büyü yapmış olabilir diye düşünüyorum.Profil linkini özel mesaj alabilir miyim ?
  • 07-12-2014, 01:12:43
    oda ihtimal dahilin de. mevlana dan üç beş hikaye oku astrolojiden de anlıyorsan biraz ağzında iyi laf yapıyorsa dünyanın en çirkin adamı ol, brad pittin yapmadığı kadın ortamını yaparsın.

    English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    28 yaşında ve öğretmen olan bir bayanın bunun gibilere inanması gerçekten çok ironik.Büyü yapmış olabilir diye düşünüyorumProfil linkini özel mesaj alabilir miyim ?
  • 07-12-2014, 01:20:20
    2014 yılındayız, bu ne cahillik
  • 07-12-2014, 01:28:59
    bilsem neden böyle şeyler var.

    benikaydet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    2014 yılındayız, bu ne cahillik
  • 07-12-2014, 01:36:04
    arif83 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    (sosyal yazınca başımdan geçen olayı buraya yazmayı tercih ettim. eğer adminler izin verirse konusu geçen sahte şeyhin facebook linkini de verebilirim.)

    aslında nerden başlayacağımı bilemiyorum. sadece karmaşık duygular yaşıyorum. ben mersindenim evlilik hazırlığı yaptığım kadın istanbul'da öğretmendi. birlikte olduğum bu kadın zaten bana güven vermiyordu ama ben merhametim den hatalarını devamlı görmemezlikten geliyor başladık bir kere yarı yolda bırakmak adamlığa yakışmaz diyordum. ben onun için hem maddi hem de manevi olarak bir lütuftum çünkü kendisi mesleği olan öğretmenlikten memnun değildi ama maddi zorluklardan dolayı ales'e hazırlanıp üniversiteye hoca olarak giremiyordu. bu nedenle youtube dan çuvalla para kaldırırken onun geleceğine yatırım yapmak için ayırıyordum. ayrıca adamlık yapıp gönlüm de öyle fazla sevgisi olmamasına rağmen ona sahip çıkıyordum. konumuza gelecek olursak bu kadın facebookta uzun süre konuştuğu bana baba diye anlattığı engelli ve ufak çaplı bir cemaat lideriyle görüşüyormuş. neyse 28 kasım da benden bir miktar para istedi bende gönderdim. o gün nerede olduğunu sordum kız arkadaşlarıyla buluşmaya gittiğini söyledi sonra bu öğlen senle bir şey konuşacağım dedi. aslında daha önce bazı konular da bana yalan söylediği için ne konuşacağını biliyordum çünkü aralığın sonunda anasından kendisini istemem için çağırmıştı. vardı bir terslik.

    anlat derdin ne dedim: bana daha önce babam olarak anlattığım cenap abime aşık oldum kalbime söz geçiremiyorum bitti dedi.

    sonra bu cenap abisinin facebook sayfasına gireyim dedim ne gördüm.
    bu adam engelli haliyle 28 kasım da benim nişanlımla ve bir başka kızı yanına alıp sarılarak foto çektirmiş üstüne de büyük adanın resmini koyup
    "EY BÜYÜK ADA NELERE KADİRSİN" diye yazmış gülerek. yani kuşu kafase almış astroloji bilgisiyle son vuruşu yaparak kendisine aşık ediyor. bu arada kuranı kerim de tamamen şirk inancı olarak anlatılan bu yıldız olaylarına benim eski kız arkadaş çok meraklı. işte fotosu. kızlarla çekilen foto da bunun aşağısın da onu koymuyorum. çok şükür elim ayağım tutuyor, param da var şükür ondan çok daha güzel ve sağlam kız arkadaşlar bulurum. ama ben kendisi adına üzülüyorum çünkü kendine bile hayrı olmayan yaşlı bir adam'ın iki süslü kelimesine güvenerek hayatını mahvetti. muhtemelen bir kaç ay sonra cinsel mana da istismara maruz kalacak ve 1 2 yıl sonra düştüğü bataklık için derin pişmanlık duyacak.


    MÜRŞİTCİLİK OYNAYAN ELAMANIN FACE ADRESİNE YAZDIĞIM MESAJ

    BİR GENÇ KIZIN HAYATINI MAHVETTİĞİNİ BİLİYORMUSUN ?

    bir genç kızın hayatını mahvettiğini biliyor musun ? senin o 28 kasım da sarmaş dolaş gezdiğin ...... benim nişanlımdı bu ay sonunda anasından isteme konusunda ekimde davet etmişti beni. onun hayallerini gerçekleştirecek hem maddi hem de manevi gücüm hem de enerjim var. kendisi de bana hep hayallerini anlatırdı. ona istediği hayatı fazlasıyla sunacaktım şimdi senin peşinden giderek kendi hayatını mahvetti. facebook'taki yazışmalarınızı fotolarınızı gördüm ayrıca kendisi de bana anlattı. sen 60 yaşındasın ve hasta bir adamsın. .............. 28 yaşında hayalleri olan genç bekar bir kız. belki de bir iki yıl hem cinsel hem duygusal olarak bu ....... kullanacaksın malum kadın müridin çok fazla ya sen başkalarına yönelmeye başlayacaksın yada onun hevesi bitecek ve senin fiziksel durumunun, yaşın ve kurmuş olduğun flört ağını fark edecek. sonuç olarak geri de enkaze dönmüş bir kadın kalacak. gördüm mesajını onu süslü sözlerinle kandırmanın mutluluğunu yaşayarak "EY ADA SEN NELERE KADİRSİN" diye seviniyorsun. sen hiç düşündün mü bunun bir sadece anası var kimsesi yok, geleceği var. neyse söylediğim gibi çok değil kısa bir zaman sonra onun gözlerin de oluşturduğun perde inecek ve kafasını duvarlara vuracak. bundan sonra pişman olsa da kendime kadın yapmam ya... sen bir genç kızın hayatını mahvettin, mahvediyorsun. 28 kasım da ada'da sana ısmarlığı çay kahve parasını benden aldığını biliyor musun ? benden para alarak bana bayan arkadaşınla buluşmaya gittiğini söylemişti. böyle devam et sen bak bakalım Allah'ın azabı nasıl üzerine çökecek. hiç düşündün mü neden kanser oldun, ayakların tutmaz olmuş ? allah katında zaman yoktur insanın gelecekte işlemiş olduğu günahları geçmişinden de çıkar, geleceğinden de, anından da... daha kendine hayrın yok millete mürşitlik ediyorsun. bunu kuldan değil allahtan bir mesaj olarak bil. kim ne yaparsa bunun elbet karşılığını görecektir.
    Kardes cok guzel yazmissin yaliniz; seyh demissin adam yildiz mildiz neyin kafasinda bu adam birak seyhi birsk miridi muslumanmi?
    Sen belki yapmadin ama bu ihale ne yazikki hakkiyla hizmet eden insanlara uzaniyor bknz;ismail aga cemaati
  • 07-12-2014, 01:42:37
    new age şeyhleri hocam.... allah kitabı anlatan cemaatler de var kuranı astroloji kitabı sanan yeni nesil cemaatler de. rakı balık kadın sofraları var buralar da... insanları suistimal etmeyen grupların sayısı az onlar da zaten bunlardan rahatsız.


    HidrojenWEB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kardes cok guzel yazmissin yaliniz; seyh demissin adam yildiz mildiz neyin kafasinda bu adam birak seyhi birsk miridi muslumanmi?
    Sen belki yapmadin ama bu ihale ne yazikki hakkiyla hizmet eden insanlara uzaniyor bknz;ismail aga cemaati
  • 07-12-2014, 01:47:53
    Vay alçak adam vay. Boş verin hocam... Erkenden kurtulmuşsunuz. Adamın Facebook adresini pm alabilir miyim?
  • 07-12-2014, 02:25:49
    boş verdim hocam karektersiz kişilik sayfasında bana laf atıyor. eğer sen doğru dürüst bir insan senin eski nişanlın beni yanlış anlamış kimseye bir şey yapmadım diye özelden bana yazsana. sayfasın da show yapıyor müritlerine.



    GlobalError adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Vay alçak adam vay. Boş verin hocam... Erkenden kurtulmuşsunuz. Adamın Facebook adresini pm alabilir miyim?


    Ayrıca cemaatin, tarikatın her türlüsüne karşıyım!
    [COLOR="Silver"]

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:25:49 -->-> Daha önceki mesaj 01:53:00 --


    arkadaşlar gönderdi face sayfasına bana hitaben yazmış. adam benim özelim dediği kız işte benim kız arkadaştı. yani o kadar doğru bir adamsan neden fotolarını sildin yazıları sildin sormak isterim.
  • 07-12-2014, 02:30:06
    Üyeliği durduruldu
    Burada alçak vs. diye sallamışınız. Herkesin kendi hayatı, şeyhle şıhla birlikte olmak isteyen olur. İnsanların tercihleri yüzünden böyle yorum yapılması hoş değil. Zaten benim şaşırdığım konuda ki yorumlarda yaşayan zihniyet.

    Konu sahibi arkadaş da sanki sallamıyormuş da yan cebime koy havalarında yazmış konuya . Yediremediğinden gelip burada konu açmışın yahu. Şu hayatta hiç bir insana ayrıcalık tanımadım. Ne kız ne erkek kimse şeyimde olmadı açık söylemek gerekirse , size de tavsiye ederim. Kız arkadaşınız ayrılmak istiyorum diyorsa yol verin gitsin. Hayat kısa takmayın kafanıza.