Cübbeli Ahmet Hoca, uzay araştırmalarına milyarlarca dolar yatırım yapmanın cahillik olduğunu söyleyerek; "Ne cahil adamsınız; Kur'an-ı Kerim'de var, hadiste var" şeklinde konuştu.
"MANYAK MANYAK İŞLER"
Yeni teknolojilere, uzay çalışmalarında milyar dolarlık bütçeler ve büyük zamanlar ayrıldığını söyleyen Cübbeli Ahmet, "Hâlâ birinci kat semanın aşağısında olan gezegenler ve yıldızlar hakkında; "Mars'ta su var mı?" "Et var mı, but var mı?" diye araştırıyorlar.
Manyak manyak işler.. Ben sana söyleyeyim, sen oraya çıkamadan dünya kopacak." dedi.
"VERSİNLER BANA 100 BİN DOLAR SÖYLEYEYİM"
Cübbeli devamında, uzay araştırmalarına boşuna masraf yapıldığını söyleyerek; Versinler bana 100 bin dolar, her şeyi söyleyeyim şeklinde konuştu.
-----------
siz ne düşünüyorsunuz bu yorum hakkında ?
Cübbeli Ahmet Hoca: Manyak Manyak İşler!
39
●3.878
- 13-11-2014, 19:41:55bana da 100 bin dolar verseler evrenin tüm sırlarını açıklarım.
cübbeliye giderim pazarlık yaparım. 80 bine anlaşsak 20 bin kar.

şaka bir yana bu adamı dış mihrakların yeni yetişen neslin dinden soğuması için gönderdiklerine inanıyorum. şu kedicikleri olan hocada bunun başka bir versiyonu. (tabi onun yanında cübbeli melek kalır) kişisel düşüncem budur.
bu hocanın forumda müritleri var bir kaç tane bildiğim. eleştiriye açığım ama her şey dozajında
- 13-11-2014, 20:01:06Kuranı kerimi çoğu kişiden en ince ayrıntısına kadar bilen birinin böylesine açıklamalar yapması açıkcası beni islamdan soğutuyor. Gerçi hocaya falan bakmamak lazım her koyun kendi bacağından asılır. Uzay araştırmaları insanlık için gereklidir.
Dünyamız ilerde yaşanamayacak kadar kötü durumda olduğu zaman yeni dünyalar gerekli olacak. Bu da evren araştırmaları ile olur anca. Oturup boş boş konuşmakla olmaz. - 13-11-2014, 20:39:12Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.adam show yapmasi gerekmiyor zaten yeterince taninmis kisi , kisisel böyle hocamizin konusma tarzi kim ne derse desin adam gibi adam Cübbeli Ahmet hoca olayi süper özetlemis.dergos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 13-11-2014, 21:33:19Bende seviyorum Cübbeli Hocayi, hic de islamdan falan sogutmuyor. Namaz kilmayi islamin gerekliliklerinden gormuyosaniz, tabii sogutur
her koyun kendi bacagindan asilir.
iPhone 4S ile Tapatalk kullanilarak gonderilmistir. - 14-11-2014, 09:16:37Adnan oktarla nasıl bir tutuyorsun bu adamı aklım almıyor arkadaş.clubmember adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dünyamız ilere yaşanmayacak kadar kötü durumda olduğu zaman yeni yer yetecek mi sana. Sanıyor musun ki Dünyanın sonunu getiren başka gezegeni yok etmeyecek. Boş konuşmayı sizden öğreniyoruz.Maximusfel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yigit1907 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hanginiz Kuran'da göğün katları ile ilgili ayetleri okudunuz. Hanginiz detaylı incelediniz. Yıllar önce uzay araştırması yaptığını söyleyen kuş beyinliler dünyanın düz olduğunu söylüyordu ama Kuran herşeyi açıklamıştı yıllar önce.
Yahu inanmamak başka bilip bilmeden işkembeden sallamak başkadır. Siz inanmamanın yanında böyle bir adama çamur atabilecek kapasiteye de gelmişsiniz, vay canına.
Adam doğru söylüyor. Milyarlarca lira harcanıyor niye 10 yıllık yola uzay aracı gönderdik niye gönderdik işte. Yahu sen o parayı dünyaya harca zaten güllük gülistanlık olur niye uğraşıyorsun uzayla ne işin var uzayla. Dünyayı b.k et sonra git uzayla uğraş orayı da yakında bk edersin sonra neresi kalacak.
Kimse kusura bakmasın da evimi çöp yığını yapayım sonra gider yeni ev alırım mantığıyla mı yaşıyorsunuz siz. Vallahi pes...
