Henüz 2 aylık bir iphone 5sim var.
Orjinal şarj kablosunu kaybettiğim için son 1 aydır telefonculardan 10 liraya alıp sadece şarj eden (aksesuar desteklenmiyor uyarısı veren) kablolar ile şarj ediyorum.
Ancak batarya artık iyice kafayı yedi. Eskiden full dolu şarj ortalama kullanımla beni 5-6 saat idare ederken artık yarım saat zor ediyor desem yeridir.
Üstelik bir de sanırım kalibrasyon sorunu var, şöyle ki batarya yüzde 50den bir anda 20ye iniyor sonra kendi kendine kapanıyor açtığımda bakıyorum ki yüzde 40 vs. bu şekilde sorunlar var.
Şimdi orjinal şarj aleti alıp kullansam bu sorunlar düzelir mi yoksa artık batarya ölmüş mü?
Eğer batarya ölmüşse nasıl bir yol izleyebilirim? Cihazım Belçika çıkışlı servis desteği alabiliyorum, götürsem bataryayı değiştirirler mi? Bunun için ücret alırlar mı?
Sorularımı cevaplayabilecek varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
iPhone batarya hk.
3
●381
- 29-10-2014, 20:54:34Cevap verdiğiniz için teşekkürler ama sorularımın hiçbirinin cevabı olmadı buoktayman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-10-2014, 21:24:55Batarya olmus
Orjinal şarj aleti işini görmez
Mümkünse istanbuldaki apple storeye götür telefonu değiştirirler
Aynı olay bendede oldu danimarkada sıfırladım teli
)
Sent from my iPhone 5