• 03-10-2014, 11:25:05
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Şu ana kadar hiçbir kız benim için asla vazgeçilmez olmadı.Birisiyle tanıştım muhabbet baya ilerledi.Sanki o da beni seviyormuş gibi konuşuyordu.En son seni seviyorum dedim sevgili istemiyorum kb dedi o andan sonra cevap vermemeye başladı.Ya anlamıyorum başlarda ben hayatıma mutlu mesut devam ederken neden umutlandiriyorsun.Şu anda yaşama sevincim 0.Hiçbirşey yapmak istemiyorum.
  • 03-10-2014, 11:41:49
    #2
    Aynı durum başıma geldi kızdan whatsapp numarasını aldım fakat o aldığım günden sonra acayip bir soğuma oldu ve sonuç = Başka birisini buldu sanırım çünkü whatsappta erkekli foto çekmiş.
  • 03-10-2014, 12:22:52
    #3
    Burada bayan üyelerde vardır ama maalesef hepsi aynıdır, egoları tavandır. İlgi görmek çok hoşlarına gider. Herkes onlarla ilgilenlensin derler ama dersin ki "senden hoşlanıyorum" hemen konuşmayı keserler, rahatsız edeceğinizi düşünürler.

    Aynı durum bende de vardı. Hatta kız seni sevmeye bile başladım demişti daha sonra birden soğuk konuşmaya başlamıştı sonucunda da sevgili değiliz ki bu ne havalar demişti. Ondan sonra küfür edip ben sildim, engelledim.

    Yaşadığımız yüzyılda kalp ile düşünmeye yer yok maalesef öyle olursa acı çeken sen olursun.
  • 03-10-2014, 12:54:26
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Bayan arkadaşlar kusura bakmasın fakat türkiyenin genelinde kızlar böyle en iyisi gidip bir tane köylü güzeli seviceksin şehir kızlarından hayır yok erkeğe düzgününü bu devirde bulmak zor bulsanda boş olmuyor
  • 03-10-2014, 12:59:30
    #5
    Arkadaslar buradaki kisilerin cogu aslinda pc yi kizlardan daha cok seviyordur. Her ne kadar hayir diyen olacaksa da beraber gezmeyip tozmayip zaman gecirmeyip vaktinizin daha fazlasini pc basinda gecirip dijital ortamtan haberleserek kizlarin sizi sevmelerini bekliyorsaniz daha cok beklersiniz.
  • 03-10-2014, 13:03:15
    #6
    Aynı olay bende de var malesef. Şu ana kadar iyi konuşuyorum ama göreceğiz, aslında başına böyle bir şey gelipte ayarlayan abilerimiz şuraya yazsalar bizde reserved olarak yerlerimizi alsak...
  • 03-10-2014, 13:20:02
    #7
    Geçeer, bunlarda geçer.
  • 03-10-2014, 13:21:48
    #8
    Ektiğini biçmek diye buna derler. Genel olarak durum bu şekilde. Haddinden fazla değer verirsen şımartırsın sonrada bu kızlar neden böyle diye kara kara düşünürsün. Kız mız ayağı boş ayak hala anlamadınız mı. Bugüne kadar hiç bir kıza ne baktım nede teklif ettim hiç bir şeyde kayıp ettiğimi düşünmüyorum. Erkek arkadaşlarımı bile sildim ne gereği var. Herkes bir çıkar peşinde, olaya sevgi olarak baksan da yine işin içinde çıkar var. Herkes senden bir şey kopartmaya çalışıyor, al işte yaşama sevincin kalmamış neden bir düşün. Dün sevincin vardı bugün yok, senden bir şeyler çaldı yanında götürdü. Kendin için yaşa arkadaş, doğarken yanında birimi vardı. Yaşamak için mutlu olmak için inanın kimseye ihtiyacınız yoktur. Tam tersini de düşün, kabul etseydi ileride problemler sorunlar baş gösterecekti bu sefer yine konu açacaktın belkide anlaşamıyoruz falan gibisinden. Yani neresinden tutsan problem. Problemi kökünden çözmek lazım.
  • 03-10-2014, 13:27:39
    #9
    Üyeliği durduruldu
    Eğer onunda senin sevdiğini anlamak istiyorsan onun oyuncağı olup ona sen yazmıcaksın ilk önce muhabbeti kurduktan sonra onun mesaj atmasını bekliceksin inceden inceden mesajlar vericeksin devamı gelir zaten ondan sonra deneyim konuşuyor