• 02-10-2014, 20:28:58
    #1
    İstanbul'da çalıştığı iş yerinden çıktıktan sonra bir süre takip edilen kadının kapkaça uğrayarak, elindeki cep telefonunun çalınış anı güvenlik kameralarına yansıdı.


    http://www.dailymotion.com/video/x27...yakalandi_news
  • 02-10-2014, 22:42:09
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Etraftaki herkes normal karşılamış gibi duruyor
  • 02-10-2014, 23:04:35
    #3
    her 2side
  • 02-10-2014, 23:09:37
    #4
    İstanbulda yaşanmaz abicim bedava yasıyorlar valla
  • 03-10-2014, 09:54:55
    #5
    AnSaNeRi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İstanbulda yaşanmaz abicim bedava yasıyorlar valla
    Haklısın birkaç sene kaldım sonra kaça kaça evime geldim. Kıza baksana etrafa nasıl bakıyor, eminim telefonunun çalındığına değilde kimsenin olaya müdahil olmamasına şaşırmıştır. Gerçi bu insanlara güven olmaz, adam karısını dövüyor kimse yine karışmıyor sonra polisler geliyor kadın şikayetçi olmadığını söylüyor. Araya girsen mi girmesen mi tereddüt ediyorsun. Ama bu olay cidden vahim dönüp bakan bile yoktur.
  • 03-10-2014, 11:26:16
    #6
    Üyeliği durduruldu
    Yazık kıza yahu kimse"de dönüp bi geçmiş olsun diyen yok la
  • 03-10-2014, 12:59:24
    #7
    Kurumsal PLUS
    Vay be,

    İnsanların olaya dahil olmamasını doğal karşılıyorum(malesef).Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı iyice aldı başını yürüdü, kimse durup dururken dertsiz başına dert almak istemez.

    Yere düşersen üstüne basarlar geçerler.Zor durumdaki insanların inandırıcılığı malesef öldü misal dilenciler; Poşetçi dede 1,5 milyon tl sahibi imiş. Yardım edeyim diye düşene elini uzatırsın bir bakmışsın sen yerde o ayakta bu yüzden bende vurdum duymaz olmaya başladım(bu halimden bende memnun değilim ama yapacak birşeyim yok insanların samimiyeti öldü.)
  • 03-10-2014, 14:17:47
    #8
    Burası İstanbul hacı !
    Yiğitlik, mertlik, yardım severlik, düşenin elinden tutmak falan yok.

    Aynı olay Anadolu'da olsa ( olamaz zaten, gündüz vakti çanta çalacak ve işlek bir yerde ? O toto buralarda yok ) o adamın içinden çantayı cerrahi yöntemle zor çıkarırlar.

    Batı illeri, kıyı bölgeleri gibi yerlerde ne yazık ki insanlık ölmüş. Bunda çok fazla sebep var mesela,
    Çantayı kurtarmak için girer, bıçak yer. Çantası çalınan kadın teşekkür etmez - geçmiş olsun demez.
    Kavga ayırırsın ya cüzdanın gider ya canın.
    Oralarda bireysel bir şey yapılmaz yani yapanın canı yanar.