• 17-09-2014, 21:21:52
    #1
    elektrik kesintisi sonrası laptobu hazırda beklete aldım elektrik gelince açtığımda 2 sn sonra yeniden başlatıyor , sorun neden olabilir.Hardiskin sıkıntı olma ihtimali var mı ?
  • 17-09-2014, 23:03:24
    #2
    elektrik kesildiğinde laptop pilsiz mi çalışıyor du.öyle ise dosyalarda yada donanımda sorun olmuş olabilie.onun haricinde elektrik kesintisi sorun olmaz bence.elektrikle ilgisi olmayan bir arzadır.imkanının varsa bir format atınız yada virüs taraması fialn yaptıra bilirsiniz.
    pc yi güvenli kipte açmayı denediniz mi gene oluyor mu
  • 17-09-2014, 23:08:07
    #3
    pil takılı idi fişte takılıydı . Hardiski masaüstüne taktım çalışyor , güvenli modda açılmıyor.f8 ve shift+f8 denedim.Formatlık olduğunu sanmıyorum çünkü hardisk çalışıyor sanki güç yetmiyor gibi geliyor hp logosu gözüküyor pat yeniden başlıyor.
  • 17-09-2014, 23:15:46
    #4
    haa windows hiç başlamıyor bile.pili ve fişi çıkarıp bir kaç kez açma kapama tuşunua basın(biyerde okumuştum statik elektirk mi boşaltıyormuş ne)sonra takın bir yarım saat şaarzda dursun gene açılmazsa fazla kurcalamaya gerek yok garanti fialn varsa garantiye gönderin.dediğiniz gibi güçile alakalı bişey olabilir elektrik şiddetli geldi ise adaptörde yanmış olabilir.