Neden domuz yağı birçok üründe kullanılır?
40
●5.889
- 08-09-2014, 22:54:17Arkadaşlar yurtdışında uçağa felan bindiğinizde müslüman yemeği yoksa yahudi yemeği isteyebilirsiniz. Onlarda domuz eti yemiyor.
- 09-09-2014, 03:32:53Şu kitabı okudum. Size de tavsiye ediyorum.
Kullandığınız diş fırçası bile domuzdan üretiliyor, en müslümanınız bile evimde domuz içeriği olan bir ürün mevcut değildir diyemez
- 09-09-2014, 10:33:15Üyeliği durdurulduŞu Yahudilik araplara gitseymiş adam olurlarmış belki. Ama yok bizim özentiler de yahudi olurdu, sonra kimi boykot edecez.BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:33:15 -->-> Daha önceki mesaj 10:30:51 --
Adamlar inek eti gibi pahalı proteinler yerine domuz eti gibi ucuz ve daha lezzetli/sağlıklı proteinler tüketiyor. Üste de domuz eti yiyenleri öcü gibi görenler gelmeye başlamış. Çok şaşırdım...NobraN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 09-09-2014, 10:45:37Bitmedi şu sazan.avi'ler. Sürekli denetim altında bu tip ürünler ve markalar, kullanmıyorlar. Zaten TR'de bunu kullanmak normalden daha masraflı olur. Kaldı ki Domuz etini, yağını tüketen insanlar da var. Kimse tüketmek, kullanmak zorunda değil. Bir çok üründe kullanılıyor diye propaganda yapmak yanlış.
Gidersin bir Migros'a, 10.000 ürün varsa içinde 1 tane domuz içeren ürün vardır o da paketli domuz eti vs. dir. Normal ürünlere koyamazlar, koymazlar. Gidersin Y.dışına 10.000 üründen belki 100 tanesinde vardır.
@WapZap; haklı, iyice pişirmek gerekiyor.