Son Olaydan Sonra Apple'ın Geleceği Sizce Ne Olur ? İPhone 6 Tanıtılır mı hisseler ne olur . Batma noktasına kadar gider mi şirket ? Tahminimce fiyatları çok düşecektir . Olayları bilmeyenler aşağıyı okusun .
İOS Cloud hacklendi ve Aşağıdaki ünlüler dahil bir çok ünlünün + 18 bile denemeyecek resimleri yayınlandı . Daha açık anlatmam gerekirse xyz sitelerde bulamayacagınız görüntüler kadar açık ve net . Ve Ünlüler adı sanı duyulmayan değil resmen hollywood yıldızları .
Ariana Grande , Bar Rafaeli , Becca Tobin , Brie Larson , Jennifer Lawrence , Jessica Brown Findlay , Kate Upton , Kirsten Dunst , Krysten Ritter , Lea Michele , Mary Elizabeth Winstead , McKayla Maroney , Melissa Benoist , Olivia Munn , Selena Gomez , Teresa Palmer , Victoria Justice , Yvonne Strahovski Ve Daha Onlarca Ünlü .
Son Olaydan Sonra Apple'ın Geleceği ?
50
●3.328
- 01-09-2014, 08:14:28İki güne kalamadan unutulur boşver
gerçi aslı astarı da tam net değil ya neyse.
- 01-09-2014, 10:07:29Ee millet Apple'ı bırakacak Samsung kullanacak ve Samsung çok güvenilir öyle mi?
Samsunga erişim neredeyse direk açık. Çok çok protesto amaçlı çıplak fotoğraflarını telefonlarında tutanlar Apple kullanmazlar
Bu arada bunları Apple çalışanları da yapmış olabilir. Apple'ın bir çok çalışanı ile davalık olduğunu biliyoruz - 01-09-2014, 13:30:10Bazı fotoğraflarda aynadan gözüken telefonun iPhone olmadığına denk geldim. Tamamen iCloud ile ilgiliyse sorun bunca ünlü Apple'ı zorlar, Apple da izine ulaşırsa hacker arkadaşı zorlar diye düşünüyorum.
- 01-09-2014, 13:40:36ICloud kullanmadığım için detaylarını bilemiyorum ama sözleşmeden yırtabilirse yırtar aksi taktirde bu kadar ünlü çok feci zorlayacak Apple'ı. iphone 6 gecikir, hisseler büyük düşüş yaşar, batmaz ama zor günler geçirir, iphone 6 fiyatı %20-%30 daha ucuza çıkar. tahminim bunlar
.
edit:
İçerik
“İçerik,” veri dosyaları, cihaz karakteristik özellikleri, yazılı metinler, yazılımlar, müzik, grafikler, fotoğraflar, imgeler, sesler, videolar, iletiler ve benzeri materyaller gibi, Hizmetin kullanımı yoluyla üretilebilecek ya da rastlanabilecek her türlü bilgi anlamına gelir. Herkese açık olarak gönderilen ya da özel olarak Hizmet ile iletilen her türlü İçerikten sadece bu İçeriği yaratmış olan kişinin sorumlu olduğunu anlıyorsunuz. Bunun anlamı, yüklediğiniz, indirdiğiniz, yayınladığınız, e-posta ile gönderdiğiniz, ilettiğiniz, depoladığınız ya da sair bir suretle Hizmeti kullanımınız sırasında erişime açtığınız her türlü İçerikten Apple’ın değil, sizin sorumlu olmanızdır. Hizmeti kullanırken rahatsız edici, müstehcen ya da sakıncalı İçerikle karşılaşabileceğinizi ve başkalarına da onların sakıncalı bulabileceği İçeriği gösterebileceğinizi anlıyorsunuz. Apple Hizmet vasıtasıyla gönderilen İçeriği kontrol etmemekte olup, bu İçeriğin doğruluğu, düzgünlüğü ya da kalitesi konusunda garanti vermemektedir. Hizmeti ve herhangi bir İçeriği kullanımınızdan doğan bütün riskin size ait olduğunu anlıyor ve kabul ediyorsunuz.
Kullanım Kuralları
Hizmeti, aşağıda sayılanlar için KULLANMAMAYI kabul ediyorsunuz:
a. Hukuka aykırı, rahatsız edici, tehditkar, zararlı, haksız fiil anlamına gelen, hakaret edici, iftira edici, suistimal edici, şiddet içeren, müstehcen, kaba, başkalarının özel hayatına müdahale eden, nefret içerikli, ırksal ya da etnik kimlikleri küçük düşürücü ya da diğer biçimlerde sakıncalı İçeriklerin aktarılması, yüklenmesi, postalanması, e-posta ile gönderilmesi, iletilmesi, depolanması ya da başka biçimde erişime sunulması;
icloud kullanım sözleşmesine biraz göz attım da şu yazılanlardan sonra Apple çok fazla zarar göreceğini sanmıyorum
. kısacası iphone 6 ucuzlayacak falan değil en fazla hisseler düşer ki bu da aşırı bir düşüş yaşatacak kadar olacağını sanmıyorum iphone 6 fiyatında.
