Arkadaşlar apart ve yurtlar hakkında bilgisi olan var mı ? Muğla'ya gidiyorum kiralar uçmuş vaziyette mecburen yurtta yada aparta kalıcam.
Oraya gittiğimde depozito istemeyen apart ya da yurt bulmam mümkün müdür bilgisi olan arkadaşlar var mı?
Ya da depozitoyu ikiye bölerler mi ?
Not : bi arkadaşıma güvendim aynı liseden , o yüzden kyk başvurmadım.
Şuanda da bütçem sınırlı ne yapabilirim sizce ? Gittiğim yerde hiç tanıdık yok gittiğim gün bulabilir miyim?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Üniversite apart ve yurtları hakkında
10
●616
- 30-08-2014, 00:35:17Dostum eski kız arkadaşımdan biliyorum biraz Muğla ünv az çok, okuyan 1*2 tane de arkadaşım var.Cinsiyetini bilmediğim için ayrı ayrı söyleyim.Eğer kızsan bir sıkıntı yok yurt seçeneğin fazla mantığı nedir olayın bende çözmüş değilim ama Kötekli'de durum böyle.Sen kiralara uçmuş demişsin ama oradakilerde yurt fiyatlarından şikayetçi.Sana tavsiyem idareten hazır bir eve geçip, ortamı eline alıp, kendi yolunu çizmen.
- 30-08-2014, 05:20:05Üyeliği durduruldu@mebba; şuanda para sıkıntısı çektiğim için ilk ay ancak kira bedeli ya da barınma bedeli verip yerleşebileceğim bir yer arıyorum. Bu imkanı özel yurt ya da apartlardan herhangi biri sağlar mı ?
Yani depozitosuz bir yer arıyorum
Ya da şöyle yapsam ; kayıt olup geri dönsem bayramdan sonra kalacak yer bulabilir miyim ?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi - 30-08-2014, 15:41:48yurtlar 1 yıllık senet imzalatırlar, imzayı attın mı çıkamazsın sadece şuanlık çekiyorsan dediğim gibi yap facebook da grupları vardır öğrencilerin orda illaki ev arkadaşı arayan vardır sonradan gireceğin eve depozit vermezsin.HYPNO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 30-08-2014, 17:38:57Facebook üzerinden eve çıkacak arkadaş bulabilirsin.Olmadı 2. ya da 3. sınıf öğrencileri vardır ev arkadaşı arayan.Facebookta Üniversitenle ilgili gruplara gir umarım bulursunHYPNO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
diyecek yurtlarla karşılaşırsın. Apartlar genelde iğrenç ötesi oluyor ama bazı güzel apartlar da yok değil. Tabi Muğla'da bu olaylar nasıl bilmiyorum.
teşekkür ettim