• 03-08-2014, 00:05:39
    #1
    Merhabalar,
    Türkiyede kan bağışı her zaman önemli problemlerden biri olmuştur.Günde yüzlerce insanın acil kan ihtiyacı olmakta, bununla beraber kan hastalıklarına yakalanan insanların düzenli olarak kan ihtiyacı olmaktadır.

    Bu konuda bir çok proje bulunmakta ancak çok yetersiz oldukları ortadadır.Sosyal medyada denk gelirse bağış yapmaktansa her ana sayfaya girdiğinizde karşınızda kan ihtiyacı birisini görebilmeniz mümkün.

    Bu projede sizler HAYAT kurtarabilme şansını elde ediyorsunuz.

    Yapmanız gereken www.menafi.com ana sayfanız yapmanız.Etrafınızda biri kan ihtiyacı olduğunda Kan Bildir formu doldurarak kanın ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

    Web Master arkadaşlarımız için
        <iframe src="http://www.menafi.com/getir.php?g=acilKan" frameborder="0" height="300px" width="310px"></iframe>
    kodu sitesine ekleyerek daha fazla kişiye ulaşmasını sağlamış olabilirsiniz.

    Teşekkürler
  • 03-08-2014, 23:42:14
    #2
    güzel proje umarım insanların ihtiyacı giderilir
  • 04-08-2014, 19:28:37
    #3
    Sukru1453 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    güzel proje umarım insanların ihtiyacı giderilir
    Sanırım Türkiye bu tarz projelere ihtiyacı yokmuş.
  • 04-08-2014, 19:32:56
    #4
    O siteyi malesef kimse anasayfa yapmaz hocam. Doğruya doğru.

    Proje mantıklı gibi, ancak daha mantıklı olan belirli dönemlerde herkesin kan bağışı yapması ve buna yönelmesidir.

    Hem sağlık için hem de insanlık için.
  • 04-08-2014, 19:34:11
    #5
    Anquietas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sanırım Türkiye bu tarz projelere ihtiyacı yokmuş.
    Bu tarz projelere ihtiyaç var; fırsatçılara ihtiyaç yok.

    Neden sadece bu projeye özel bir site yapmıyorsunuz da Menafi adlı sitenizi kullanıyorsunuz?

    Çıkarınız olmasa böyle bir işe girişir misiniz? "Acil Kan" diye bahsettiğiniz projeyi sayfanın en altına atmışsınız bir de!
  • 04-08-2014, 19:42:04
    #6
    Webdestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu tarz projelere ihtiyaç var; fırsatçılara ihtiyaç yok.

    Neden sadece bu projeye özel bir site yapmıyorsunuz da Menafi adlı sitenizi kullanıyorsunuz?

    Çıkarınız olmasa böyle bir işe girişir misiniz? "Acil Kan" diye bahsettiğiniz projeyi sayfanın en altına atmışsınız bir de!
    Türkiyede buna benzer projelerin olduğunu ve yeteri seviyede başarı görmemesinin sebebini açıklayım:

    Siz her gün "bugün etrafımda kimin kana ihtiyacı var" diye bir internet sitesine girer misiniz?

    Cevap tabiki hayır internette böyle bir şey denk gelirse bakarsınız.Benim projemde kişi anasayfası yaptığından dolayı her anasayfaya geldiğinde sürekli kan durumu ile karışacak.

    Dikkat çekmesi için kırmızı kutu altında gösteriyorum.Daha fazla kişi erişsin diye iframe ve xml sistemi hazırlayıp koyuyorum.

    Eğer google böyle bir şey yapsaydı kahraman ilan ederdiniz çıkarcılık olarak değil ben yapınca çıkarcı oldum.

    Teşekkürler.