Twitter'a reklam vermek kolay değil 7.500tl gibi rakamlardan başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Sosyalmedya.co sitesinde bununla ilgi bir yazı vardı.

Türkiye’de fiyatlar 10 bin dolardan başlıyor
İşin aslına bakacak olursak reklam servislerini birçok ülke için açmaya başlamıştı. Daha önce ABD, Japonya, İngiltere gibi ülkelerde reklam hizmetlerini sunan Twitter, reklam faaliyetlerini içinde Türkiye’nin de bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri, Pakistan, Mısır, Kuveyt ve Suudi Arabistan gibi ülkelere taşımıştı.

Türkiye’de GenArt Medya ile anlaşan Twitter, ilk etapta büyük reklamverenlere yönelmesi bekleniyor. Açıklanan rakamlara göre sponsorlu trendler için minumum 15 bin dolar, Promoted Tweets ve Promoted Account için minumum 10 bin dolarlık bütçeler söz konusu.

http://www.webrazzi.com/2013/02/11/t...yatlarina-zam/