• 01-05-2014, 00:11:58
    #1
    Bazen gezinti net gibi siteler karşımıza çıkıyor işte bu biraz abartılmış ve gezinti net gibi karşıma yandex reklamı çıktı biraz önce. Bu bizden izinsiz nasıl yapılıyor.
  • 01-05-2014, 00:34:19
    #2
    Üyeliği durduruldu
    TTNET, kendi DNS'sinde böyle oyunbozanlıklar yapabiliyor. OpenDNS size nasıl "ulan bu sayfa yoğmuş ya la?" ya da "giremedik kardeş, bi' de şu sitelerden kontrol et." gibi uyarılar çıkarıyorsa, TTNET parasını aldığı hizmete reklam koyuyor. Başka DNS kullanın.
  • 01-05-2014, 12:42:23
    #3
    ttnetin mi var derdinmi var..
  • 01-05-2014, 12:54:57
    #4
    hocam adware yemiş olabilir bilgisayarın, tedbirli olmak için bi tarat bilgisayarını derim.
  • 01-05-2014, 14:50:39
    #5
    FierOzgur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam adware yemiş olabilir bilgisayarın, tedbirli olmak için bi tarat bilgisayarını derim.
    Yok url kısmında ttnet adresi yazıyor ama içerik yandex arama motoru ve yandex tarayıcı vs var.

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:50:39 -->-> Daha önceki mesaj 14:19:48 --

    http://ttnet.yandex.com.tr/
  • 01-05-2014, 14:52:30
    #6
    gezinti.com/hesabim sayfasindan üyeliğiniz aktifse iptal edebilirsiniz.



    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi