• 19-04-2014, 20:27:11
    Doğru cevap yazılmasın yanlışlar yazılsın Çok saçma. Gerçekten haklısın. Tripler falan sanki atomu parçaladılar

    Broon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam bu kadar tribe girmeyin bence siz. Adam cevap versin diyorsunuz ancak doğru cevabı bilen yazmasın diyorsunuz diğerlerinede yanlış diyorsunuz. Nasıl bir konu mantığı anlamadım?
  • 19-04-2014, 20:29:16
    Konuya çekinerek tekrar cevap yazmakta hissettim kendimi. Konu sahibi arkadaşım ; at gözlüğü takmışsın,her cevaba yanlış diyorsun. Bir dur bir düşün bu kadar adam bu kadar cevap veriyor,hepsini tek tek okudum ve hepsi doğru cevaplar. Neye göre yanlış cevap diyorsun ? Kendi bildiğin cevaba göre yanlış diyorsun. Sonra da diyorsun ki birşeye takılmayın o yönde düşünmeyin. Ee arkadaşım o yönde düşünmeyin ne demek arkadaşların hepsi vermiş doğru cevabı. Tek yaptığınız ''yanlış,yanlış,konumu baltalama,yanlış,doğru tek cevap var,yanlış'' . Lütfen biraz özen gösterin.Sanki birşey satıyorsunuz,çok önemli hayat meselesi konu baltalama demişsiniz diğer üyelere , ya bu konunun nesi baltalanacak arkadaş. Bu yorumu okuyan çoğu üyemizin bana katılacağına adım gibi eminim. Çıkartın at gözlüklerini , burada bin tane doğru cevap var. Gözleri üstünüze çevirilmiş insanların,dikkatli olun. Küçük bir imla hatanızda yüklenilir.
  • 19-04-2014, 20:29:25
    Arkadaşlar konuyu okuyanlar benim iki tahminimi okumuştur. Arkadaşın vereceği cevap, benim tahminlerimin %1 i kadar bile sizi tatmin etmeyecektir. O yüzden çok beklentiye girmemenizi tavsiye ederim.
  • 19-04-2014, 20:36:22
    cevabı radmin yayınla derse yayınlarım
  • 19-04-2014, 20:36:46
    Üyeliği durduruldu
    Kardeşim arkana bak tarzı bir şey olabilir yada doğa üstü bir şeyden dolayı olabilir dedi :-D.

    S3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi. Yazım hataları olabilir.
  • 19-04-2014, 20:37:29
    kağıtta hiçbir şey yazmıyor..adam şizofren.

    dağılın beyler
  • 19-04-2014, 20:37:29
    JoEN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar konuyu okuyanlar benim iki tahminimi okumuştur. Arkadaşın vereceği cevap, benim tahminlerimin %1 i kadar bile sizi tatmin etmeyecektir. O yüzden çok beklentiye girmemenizi tavsiye ederim.

    Cevabı bilinmiyor dememiştir umarım
  • 19-04-2014, 20:38:25
    KurnazayRap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Cevabı bilinmiyor değmiştir umarım
    öyle bir saçmalık yok
  • 19-04-2014, 20:40:25
    AnkaraSeoHizmeti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    öyle bir saçmalık yok
    Cevabını kaynakla falan kanıtlayacaksınız öyle değil mi?