• 08-02-2014, 00:37:47
    #1
    Arkadaşlar öncelikle Açıköğretim sınav sonuçları açıklandı : https://sinavsonuc.anadolu.edu.tr/Si...thoutPass.aspx


    Şimdi ben Adalet e bu sene başladım bu kredili mredili sistemden de hiç çakmam, benim bu aşağıdaki not tablosuna göre 2. döneme sorumlu olduğum ders kaldı mı kalmadı mı? Hayrına biri açıklayversin bana.

  • 08-02-2014, 01:42:43
    #2
    İkinci döneme sorumlu olduğun diye bir olay yok. Genel ortalaman 1.8'in üstünde olduğu için DC ve DD ile geçtiğin dersleri geçmiş oluyorsun. Eğer altında olsaydı seneye ilk dönem normal derslerin yanında bu 2 dersini de eklerlerdi.

    İkinci dönem yeni dersler eklenecek ve vize-final olacak yine. Artık AÖF de normal üniversite gibi oldu ilk dönem ayrı ikinci dönem ayrı derslerin olacak. Ortalaman biraz kritik seviyede biraz yükseltmeni öneririm. İkinci dönem eğer olurda kötü geçerse bu DC ve DD yi sana ekleyebilirler. Diğer sayfalara şuanda giremediğimden ve sistemin bu kısmını bilmediğimden bir şey diyemiyorum.

    Tüm arkadaşlar umarım güzel notlar almışlardır.
  • 08-02-2014, 01:53:49
    #3
    cd-dc-dd olan derslerinden şartlı olarak geçtin
    bahar gno ortalaman 2.0 üzerinde olmaz ise onlardan kalacaksın.
  • 08-02-2014, 09:34:43
    #4
    Ben geçen sene matematik 2 den geçmiştim, bu sene matematik 1vardı sadece,
    Ekrana baktığımda bunu gpruyorum ;
    Geçtimmi kaldımmı hiçbişe anlamadım. Matematik'den geçmişsem 3.sınıfın derslerini alabiliecem 2.donem
  • 08-02-2014, 09:53:02
    #5
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    cc ne oluyor peki ? yani geçtim mi kaldım mı? ortalama 2.01
  • 08-02-2014, 11:14:10
    #6
    aöf yönetmeliği.

    Alıntı
    Güz dönemi veya akademik yılsonunda 2,00 Genel Not Ortalamasını sağlayamayan öğrenciye akademik yetersizlik uyarısı yapılır. Akademik yetersizlik uyarısı alan öğrencinin, bir sonraki dönemin sonundaki Genel Not Ortalamasının en az 2,00 olması gerekir. Bu koşulu yerine getiremeyen öğrenci, kayıt yenilediği takip eden ilk dönem, son iki dönemde CC’nin altında not aldığı dersleri tekrar etmek suretiyle Genel Not Ortalamasını en az 2,00’ye yükseltmek zorundadır.

    Ders tekrarına kalan bir öğrencinin, tekrar ettiği dönem sonunda 2,00 Genel Not Ortalamasını sağlaması halinde ders tekrarı sona ermiş olur. Ancak zorunlu bir dersten FF, DZ ve YZ notu alan bir öğrenci bu dersi, dersin ilk verildiği dönemde tekrar almak zorundadır.
  • 08-02-2014, 11:55:11
    #7
    genel ort. 2nin altına düşerse D'li derslerden kalıyosun. 2. dönem dikkat et. Bu şekilde giderse geçersin
  • 08-02-2014, 14:23:39
    #8
    Anarchist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben geçen sene matematik 2 den geçmiştim, bu sene matematik 1vardı sadece,
    Ekrana baktığımda bunu gpruyorum ;
    Geçtimmi kaldımmı hiçbişe anlamadım. Matematik'den geçmişsem 3.sınıfın derslerini alabiliecem 2.donem
    hocam zaten 2 yarı yıldan alttan kalan dersin yoksa bu 2 dersten kalsanda ders alabiliyorsun 3. sınıftan kredili sistemin bu yararı var
  • 08-02-2014, 15:28:23
    #9


    ben kaldım mı acaba ?
    2. dönem ne yaparsam yapayım kaldım mı şimdi ?