• 29-01-2014, 08:49:46
    #1
    Genelde kargo firmalarını eleştirmem aksine sorunların eğitimsiz çalışanlardan kaynaklandığını belirtirim ancak bugüne kadar böyle bir şeyi ilk defa görüyorum. Normalde 1 günde gelir kargolarım. Pazartesi İzmir'den çıkan bir ürün 2-3 aktarma dolaştı akşam ankara aktarma yazıyordu şuan baktığımda İzmir aktarma yazıyor. Bilmiyorum sanki yanlışlık var gibi ama kargo daha da gecikirse teslim almayacağım. Diğer kargo firmaları ile türlü sorunlar yaşamama rağmen hepsi olağan şeylerdi ancak bu kabul edilemez bence.
  • 29-01-2014, 10:26:28
    #2
    Hahah bende firmayi ovecen sandim, aynisini ben mngde kac kere yasadim. Artik urun alirken ozellikle mng ile gondermemelerini soyluyorum.

    Telefondan gonderilmistir. Yazim hatalari olabilir.
  • 29-01-2014, 11:57:52
    #3
    geçen sene fan almıştım r10'dan bi arkadaş yollamıştı yurtiçi yada mng idi ikisini hep karıştırıyorum hatırlayamadım. ist-van 18 saatte gelmişti 1 gün bile sürmemişti gerçekten hayretler içinde kalmıştım
  • 29-01-2014, 12:04:02
    #4
    mng ile şöyle bir şey yaşadım ben de,

    Aras, horoz, yurt içi vs vs hepsiyle sürekli çalışıyorum iş gereği. Eğer teslimat gerçekleşmezse aynı gün ya da ertesi gün hatta 3. gün bile tekrar adrese gidip gönderi bırakabiliyorlar.

    Mng adreste ilk gidişte teslimat yapmazsa tekrar yapmıyor, gidip ofisten almanız lazım diyorlar. Bana çok saçma geldi açıkçası.
  • 29-01-2014, 13:26:52
    #5
    Tam haysiyetsizler.
    Bi ara sürekli kargo veriyodum.
    Her zaman verdiğim elbiseyi 8 liradan gönderiyodu.
    Bir gün tablo gönderdim 20 lira dedi. Ardından ertesi gün bir elbise daha gönderdim 18 lira çekti.
    Kadın aklı sıra beni yiyecek sana indirim uyguluyorum diyo bide. Dedim çağır müdürünü bakalım.
    5 liraya yolladılar.
  • 29-01-2014, 13:57:36
    #6
    Artvinden "27.01.2014" kargo çıktı bugün 9 da KARGO TESLİM EDİLMEK ÜZERE KURYE MACİT HAN'E ZİMMETLENDİ. bekliyorum hiç yoktan buraya geldi bana hızlı gibi geldi sanırım
  • 29-01-2014, 14:02:25
    #7
    Firma ile görüştüm (ürünü aldığım) ve daha sonra kargo 2 saatte 1000 km yolu gitmeyi başarmış ilginç bir şekilde, uçakla mı geldi acaba gecikmemek için. Bakalım kuryeye teslim edildi yazıyor gelişmeleri yazarım.
  • 29-01-2014, 18:10:14
    #8
    istanbuldan bir kargo geldi adima 3 gün beklediki yakın bir mesafeden gelmeye hergün dağitimda diyip geçiştiler aradim şikayet ettim sonra hemen getirdiler mesafede 10 km
  • 29-01-2014, 19:37:35
    #9
    CND adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    mng ile şöyle bir şey yaşadım ben de,

    Aras, horoz, yurt içi vs vs hepsiyle sürekli çalışıyorum iş gereği. Eğer teslimat gerçekleşmezse aynı gün ya da ertesi gün hatta 3. gün bile tekrar adrese gidip gönderi bırakabiliyorlar.

    Mng adreste ilk gidişte teslimat yapmazsa tekrar yapmıyor, gidip ofisten almanız lazım diyorlar. Bana çok saçma geldi açıkçası.
    yurtiçi'de yapmıyor dostum gelin alın diye kağıt bırakıyor

    ups 3 kere geliyor