orumcek adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Gelin birşeyler yapalım...
44
●2.641
- 18-01-2008, 13:41:27Üyeliği durdurulduNe kadar ilgi olur bilmem ama aklımdan gecen bir fikri paylaşmakta bir yanlış görmüyorum.
Az önce videoları izliyordum diğer sokak çocukları ile ilgili. Türkiyenin her yerinden bu tarz görüntüler var. Sokak cocukları ile ilgili yani.
birkaç domain sorgulattım boştular. Bir video site acılsın. İsteyen herkes kendi etrafındaki bu cocukların resimlerini ceksin. slayt bir gösteri hazırlasın bu siteye verilsin. amaç yardım toplamak değil mi? amaç bunları görmeyen kesime bunları göstermek değil mi? Amaç sesimizi duyurmak değil mi? Onlarında elinde tutun demek değil mi?
Şahsen böyle bir site acılırsa ben elimden geldiği kadar desteği vermeye hazırım. Herkes benim gibi düşünür mü bilmem ama fikrim budur. - 18-01-2008, 16:49:52Üyeliği durdurulduVakıf vs bunlara gerek yokki. Dediğim sadece bir video sitesi. Görsel bir şekilde vaziyeti görebilecekleri bir site. Parasal bir yardım talep etmiyeceğiz. Sadece görün bakın cocuklarımız ne halde diyeceğiz. Bunu diyoruz gerci uzun zamandır ama somut olarak ayrıca birşeyler yapılmış olur.
Net alemi bugün cok ciddiye alınıyor. Herkes bir yerden tutsa eminim cok güzel birşey yaparız ama bundan bile cıkar sağlamaya calışanlar cıkar tek korkum bu. - 18-01-2008, 23:46:31Üyeliği durdurulduAntalyada tamam da ya diğer illerde her yerde bu böyle mi destek konusunda?TrusTy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
:dost: