Forumumda yayınlamıstım bir arkadaştan gelen post
DETT adlı üyeden alıntı:
BU ÇOCUGU ANIMSIYORUM VE BAŞTA TrusTy senın kendini birazcık daha iyi hissetmeni saglayacaksa klıbın devamını sana ve diğer arkadaşlara ben aktarayım..
ßu çocuk ve 6 arkadaşı antalya aksu da bulunan egitim programına alındılar ve orda yapılandırılan (kımsesizler ve sokak çocuklarını koruma evlerine), burası aslında onlar için kurulmuş bır köy her turlu tıbbı tedavi ve egitim veriliyor.. meslek ve iş alanında birey halıne getiriliyorlar .. okkkk şimdi gelelim madalyonun diğer yüzüne. bu çocuk ve 2 arkadaşı 7 aylık o köyde yaşama olgusundan sonra kaçıyorlar gerekçe : biz sokaklara alışmışız abeyyy.... yavs neden kendini paralıyorsun o zman çok sinirlenmiştim ve kızmıştım... bunları nereden mi bılıyorum
1: antalyada yaşıyorum
2: basın mensubuyum
3: devlet elınden geleni gerçekten bu konuda yapıyor emın olun ... geri kalan 4 arkadaşı ne mi oldu? eğitim tedavi ve su an her biri iş alanında bir yerlere yerleştirildi ve belirli aralıklarla kontrolleri uzaktan devam ettiriliyor yani eger onlarda bu 4 çocuk kadar azimli ve gerçekten istemiş olsaydılar onlar içinde hayat U dönüşü olacaktı, sadece emek verip azmetme cimriliği yaptılar .. sizce neye mal olacak? ben söyleyim hayatlarına

yınede tşk TrusTy

:dost: