• 08-01-2014, 18:55:05
    #1
    Bence artık gerekli bir konu Yavaş yavaş kullananalar forumda çoğalıyor.

    Bugün gelen yeni kampanya ;



    2014 yılı boyunca iTunes, App Store, Google Play ve Facebook üzerinden Encard'ınızla aylık toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız tüm alışverişlerinize %50 indirim!


    Kampanyadan yararlanmak için Apple ID, Google Wallet ya da Facebook hesabınıza öncelikle Encard'ınızı tanımlamanız gerekir. Ardından iTunes, App Store, Google Play ve Facebook üzerinden 31/12/2014'e kadar Encard'ınızla aylık toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız tüm alışverişlerinizin %50'si bir sonraki ayın en geç 3. iş gününe kadar iade edilir.

    Devamı : Finansbank - Enpara
  • 08-01-2014, 19:07:50
    #2
    ben google wallete tanımlamak istediğimde "kartınız yetkilendirilmedi" diye bi hatayla karşılaşmıştım. bu sorunu nasıl çözebiliriz?
  • 08-01-2014, 19:15:08
    #3
    Kartınız internet alışverişlerini açık mı? İçerisinde bakiye var mı ( belki paypal gibi bir bakiye alıyordur doğrulama amaçlı)

    En kısa çözümü için https://www.finansbank.enpara.com/pts-form.aspx buradan ulaşınız. Hatta arayabiliyorsanız hemen cevap alabilirsiniz. Benim sorularıma 2 günü geçirmemişlerdi sanrım.